HelloooMomy Bende kan verdim yarın çıkacak 🥲 Aslında özelde vermiştim 7.68 çıktı ama devlet testleri başka oluyor. Sağlık ocağında bakalım kaç çıkacak. Perşembe günü yine randevu aldım aynı saate. İnşallah güzel haberler alırız☺️❤️
HelloooMomy Teslimenursevil çok iyi yaptın kuzum. Test hiç yapma yaaa. Senin çok kafanı karıştırıyor her ikisi. Kan verdin ya çıkan sonucu artık kesinlik olarak düşün. Zaten çok az kaldı. Var mı yok mu diye kafanı karıştırma ❤️
Teslimenursevil HelloooMomy yaptım kuzum test awox erken gebelik ama hiç bişey çıkmadı bi kaç kişidende bu formda okudum bu marka hamileyken negatif çıkarmış bilmiyorum kaset en doğrusu sanırım kaset alıcam bide
Naciyemutlu Eminewwwwww var bence 😇 ben kan testinden sonra öyle hatıra kalsın diye kaset test yapmıştım yani biliyorum hamileyim neyse baktım aynı böyle silik çıktı 😄 o zaman anladım testler bazen böyle silik gösteriyor.
sacmalamakizim Teslimenursevil Sabah saatlerinde verdiğiniz için öğleden sonra çıkar sonuç, e nabızda yazar zaten inşallah vardır Rabbim gönlünüze göre versin 😊
HelloooMomy Teslimenursevil prodoctor çok iyi yaa. Ondan al bence. 7 değerle çok silik bile olsa kendiini belli etti. Geçen biz başka eczaneden aldık onda başka yoktu diye farklı marka aldık yine de çok şükür onda da görünüyor ama ben prodoctor taraftarıyım🥲❤️
HelloooMomy Teslimenursevil kimsala yakın değer bitanem. Allah korusun kötüsünü aklıma hiç getirmek istemiyorum ama boş gebelik kimyasal dış gebelik bir sürü faktör var 🥲 Şuan inan hiç sevinemiyorum. Bu galiba kürtaj yaşadığım için. Bebisi görüp kalp atışını duyunca sevinebilecegim galiba 🥲❤️
Teslimenursevil umut0808 kuzum ordan 2 sefer aldım ikisindede testler bozuk çıkıp hepsi pozitif verdi bi dahada almam dedim
Efnan-77 Teslimenursevil çıktımı sonuçların benim sağlık ocapı bugun kan almıyomuş devlet hastaneside almıyoruz kadın doğum doktoru isterse alabiliriz dedi
umut0808 Teslimenursevil aa bilmiyorum osman beni yanıltmadı kaset testler ama erken gebelik ler hep yanıltıyor