Happy_123 lohusa teri denen şey özellikle uykudan sonra ben su gibi oluyordum. Sezeryan doğum yaptım 3 takım pijama yetmedi terlediğim için tavsiyem 4 pijama takımı, 4 atlet , kilot çoka gerek yok çünkü ilk 2 gün ben hasta bezi giymiştim onlar kilot gibiydi üzerine kilot giymedim kolaylık olsun diye. Patik hırka yelek tarzı şeylere ihtiyaç duymadım hastane odası gayet sıcak fakat kalkıp gezerken sadece hırka kullandım koridorda gezinirken lazım oldu. Terlik koy derim ıslak mendil havlu peçete , termos koy derim mutlaka bebek her ne kadar anne sütü vercez desek de olmayınca olmuyor benim sütüm gelmedi mama vermek zorunda kaldık sarılık olmasın diye hastanede kaldığımız süre boyunca mama vermek zorunda kaldık . 2 saate bir veriliyordu. Ben anne sütü vereceğim diye hiç biberon tarzı şeyler almadım . O tarz şeyler lazım olunca eczaneden alınır her türlü bebek ihtiyacı temin edilir ama termosu o an temin edemeyebilirsin biz rica etmiştik hastanedeki hemşireler mutfağından sıcak su ısıtıp termosa koymuştu ben 3 gün yattım 2 gün idare etti o termos bizi ordan su alıp mama yaptık . Ben hiç göğüs pedi pompa hiçbir şey almadım ihtiyaç olursa alırım dedim hastanede ihtiyaç duyduğum şey silikon göğüs ucu ve biberon oldu. Sütüm gelmedi eve çıkınca pompa, süt saklama poşeti göğüs pedi almak zorunda kaldım. Eve çıkınca sütüm geldi anne sütü ile devam etti şükür. Siz de duruma göre neye ihtiyacınız olursa onu o an temin edebilirsiniz ama tavsiyem lohusa teri denen şey gerçekten insanı su gibi yapıyor mutlaka fazla atlet pijama koyun . Bebeğin pusetini unutmayın kış malum üşür hastaneden çıkarken. Bolca hasta bezi koyun. Bebeğe de bez pakedini götürdük biz ilk başta çok fazla kaka yapıyorlar bez fazla gitmişti . Bebeğe 3 takım koymuştum yetti bebeğe koyduğum herşey yetti.