naneliseker_ Zeynep1121 32 de yavaşça başladım ağırlaşmadan bitiridim. Iyiki erkenden hallettim. Şimdi de dip köşe yaparak temiz tutuyorum. Halılar da yeni yıkamaya verdim temiz kalsın diye. Tavsiyem çok geç de olmasın erkende. Rahat rahat yapmak varken. :)
2erkek1kiz Zeynep1121 ben yarın dogurucam diye perşembe yaptım haftaya pazartesi günü ne kaldı gibi 😂 çok pişmanım hayır yani tam yeni çıkmaya baslıcak doğum olucak jiletle almadığıma da pısmanım ağda acısı cektım o kadar 😔😭
Ezoo28 Zeynep1121 34+6 haftaligim yarın annem ve kayinvalidemle yapicaz nasipse temizliği bakalım erken diye hep erteledim bende
Zeynep1121 2erkek1kiz ya hahahqh bunu söylediğiniz iyi oldu ama ben ev temizliğinden bahsetmiştim😄😂😂😂😂
2erkek1kiz Bebekannesiii_ hadı ya doğum temizliği adı altında olunca post sonuçta doğuma vücudum olarak giricem ev temızlenır ya 😂
2erkek1kiz Zeynep1121 valla kuzum evi temizleriz ama kendi temızlıgım daha önemli 😂 ev temizliği de 35. Haftada yaptım bıtırdım evde degılim 2 haftadır annemlerde postu serdım bekliyorum 🫣
2erkek1kiz nurcan355 😂😂 ne biliyim ben ev temızlıgı olaydı başlık 😂 doğum deyınce doğuma nasıl gıdıyoruz vücut ile vücut temızlıgı sandım 😂
Zeynep1121 2erkek1kiz kesinlikle orası öyle ama ev temizliği ev temizliği diye diye valla korktum bide ağırlaşmaya başladım ki gör 😐😌
YuvarlanamayanPaanda Zeynep1121 37 içindeyiz pazar günü eşimle dip köşe girdik şükür inşallah 38 dede doğum olur