Eflinlina Elli98 sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim bizde sağ sağlim alalım bebişleri kucağımıza 🌸 cekiştirmeleri hisettinizmii belden iyne cok acıttımı
Ozgeee22 Elli98 öncelikle hayırlı olsun ☺️ saat 9 da sezaryene gireceğim bende spinal olacağim. Baş veya bel ağrısı yaşadınız mı peki ? Beni en çok korkutan baş ağrısı açıkçası
Elli98 Eflinlina Az maz hıss eddım aksıne korkulası deıl çekışdırme .Batma gıbı belıne ağirlık çokuyo
Eflinlina Elli98 İnşallah bizlerde sağ sağlim alırız kucağimiza bende sezeryan düşünüyorum o yüzden soruyorum öneriniz varmi tecrübeli biri olarak🙈
Denizzasl Ozgeee22 baş ağrısı için 2 3 gün boyunca sürekli olarak neskafe kahve tüketin bol bol o narkozlu atmanıza yardımcı olacak ama sürekli tüketmeniz lazım
Nurrrrrrrrrr1 Ozgeee22 evet bn de ilk gebeligimde bas agrisi cok cekmistim o igne yapilirken spinalde omurilik arasina sivi kacmasindan kaynaklaniyormuş insallah guzel geçer dogumunuz 🙏🎈
Yasemincelik Ozgeee22 baş ağrısı benim resmen korkulu rüyam oldu size tavsiyem sakın başınızı öne eğmeyin bol su için ben günde 5 litre su içtim 6 cı gün baş ağrım geçti doğumdan zordu o ağrı
Ozgeee22 Denizzasl çok teşekkür ederim ☺️ bol bol kahve stoğu yaptım bakalım 2-3 gün tüketeceğim mutlaka