Busra1407 saçma sapan yorumlar yapmayın Allah aşkına ya kadının erkek bebek istemesi çok normal bi kızı varmış birde erkek olsun istiyorlar bunun kadar normal birşey yok sizlerde durumu dramatize edip yorum yapıyorsunuz
Erkek bebek duası
- Düzenlendi
Bartumommyyy böyle bir dua yokta ondan… dram falan yapmıyorum. Erkek bebek duası diye bir şey mi var ya. Saçma sapan hocaların insanların duygularını sömürmek için uydurdukları…
Bartumommyyy tabiki erkek bebek isterde dua nedir Allah aşkına saçmalamayın illaki insanın kalbinden birşey geçio olsun diyede cinsiyet duası yok bacım
MehtapGkmn kime göre neye göre yok kadın sormuş alt tarafı böyle saçma sapan yorumlar yapacağınıza hiç yazmayın daha iyi
Busra1407 yorum yazma o zaman sizin gibiler yüzünden insanlar forumlarda bile rahat yazamıyor
Bartumommyyy neresi yorumların sacma islama göre yok bole birşey sana bana göre değil yani ve paylaşım yapanda gayet ılımlı bi kadın kimseye ters birşey dememiş
Bartumommyyy he he tamam 🤫
Busra1407 evet arkadaşa biz onu dedik zaten diğer vatandaşaa ne oluyosa
Busra1407 babanız Nihat Hatipoğlu mu acaba
Bartumommyyy 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 tamam
Oncelikle sahsen ben anlatacagim olayin duadan dolayi olduguna degil de tevafuk olduguna inaniyorum bunu belirtmek isterim. Yillar yillar once birinden duymustum dort tane kizi vardi besinci cocuklarina hamileyken erkek olmasi icin hocaya gitmisler kendilerine bir dua vermis eger cocuk erkek olursa adini Muhammed koymak zorundaymis ama. Erkek cocuklari oldu ve Muhammed koydular ismini cok ilginc gelmisti o zamanlar bana. Allah hakkinizda hayirli olani nasip etsin, nasip ettigini icinize sindirsin 🙏🏻
Kk29 Allah gönlündekini sana nasip etsin inşallah. Arkadaşlar lütfen linçlemeyin kız isteyince sorun yok erkek isteyince herkes linç ediyor asıl bunu yapan cinsiyetçi bunu bilmiyor.
Kk29 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah hiç bilmiyordum öğrenmiş oldum 😏
- Düzenlendi
Kk29 yani Allah hayırlısını versin inşallah ama eğer henüz gebe değilsen Cübbeli hocanın youtube da bir videosu var çocuk sahibi olmak için Esmâ-ül Hüsnâ diye ilk dakikalarında erkek bebek için birşeyler söylüyor🙃 ama sahih bir hadise dayanıyor mu bilmiyorum yani günahı hocanın boynuna 🙃
Kk29 cübbeli Ahmet hocanın vardı arastirabilirsiniz
Kk29 Bismillahi ’l-ehadis samedillezi lem yelid ve lem yuled Allahumme inni semmeytu ma fi’l-batni Muhammeden bismi Muhammedi Sallallahu Aleyhi ve Selleme. Kızınız olduğu için erkek bebek istemeniz normal sanki cahiliye döneminde olduğu gibi kızı hor görüp erkek istiyomuşsunuz gibi yorumlar gelmiş 🤦 bi ayet vardı farz namazlardan sonra okuyunca erkek bebek oluyomuş onu bulamadım Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin💞
Kk29 bebegın cınsıyetını kocanız belırler yanı sız Allahtan hayırlı evlat ıstemekten baska carenız yok noluyo yanı erkek dogurunca hey Allah ya
Uzun zaman olmadı bu uygulamadayım ilk kez böyle bi tartışma gördüm. Hoşt yazan kişi garibime gitti. Kullananların hepsini seviyeli sanmıştım fikirlere saygılı.. zaten soruyu soran kişi masumca birşey danışmış tabiki erkek kız farketmez.sağlıklı hayırlı olsun demek ki erkek duygusu da tatmak istiyor Allah gönlünüze göre versin. Ama erkek bebek için özel bir dua olduğunu bende düşünmüyorum😇 tamamen spermin içinde ki kromozom 😅 ve Allah ın takdiri.. her iki evlat da Allah tan bize emanet sağlıkla gelsin şükredelim yeterli… eminim sizde böyle düşünüyorsunuz sadece gönlünüzden bi tık fazla erkek geçiyo hakkınızda hayırlısı olsun