Gebelik_takibi Yarın kontrolüm var daha küçüğüz 11+4 özele gidiyorum 12 ve 16 hafta arası özelde öğrenildiğini duydum erken öğrenen varmı
Mnos-332 Gebelik_takibi özelde 16haftalıkken öğrendim 20. Hafta da da kesinleşti detaylı ultrason ile
Birikii Benim doktor 12 haftalıkken bildiğini söyledi ama emin olmak için 14 haftayı bekleyelim dedi ve 14 haftalıkken söyledi
Betulatas Gebelik_takibi yok ikiz değil ama doğarsa oğlumla ikiz gibi olurlar 🙈 teşekkürler sizinkinide sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
Gebelik_takibi Birikii Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çift yumurta ikizi
Birikii Gebelik_takibi ben aldım 14 aylık oldular bile :) inşallah seninde hamileliğin sıkıntısız geçip sağlıkla alırsın kucağına
Gebelik_takibi Sevvaldal Oy maşallah acaba bnde öğrenebilirmiyim bugün 11+4 Devlette mi özelde mi öğrendiniz
Gebelik_takibi Sevvaldal Amin inşallah sağol canım🫶🏻 Sende sağlıkla kavuşursun inşallah bebeklerine canım 🥰
Gebelik_takibi Birikii Allah analı babalı büyütsün canım amin inşallah kuzum ilk haftalarım da düşük riskim vardı biraz stresli geçti ama şükür iyiyim