JeyranAhadova ALLAH’a SHUKUR’ler olsun 30 hafta olduk. Bebegim 1 hafta onden gidiyor o 31 hafta olmush)) Kızlar durumlar nasıl sizde? Sabah uyandıkdan bura vajınamda bir baskı var, sanki shu an bir shey chıkıcak gibi ordan. Halsızım, midem bulanıyor gibide hiss ediyorum. Dunden bura sabah kahvaltısı yaptıkdan sonra mide bulantıları hiss geliyor. bu haftalarda sizde de oldumu?
Bo25 JeyranAhadova bebek ckcakms gibi bir his 40 a gelmeden dogurursun sen ,😍😘hazırla çantanı eşyanı hazırda dursun
SevgiTkn JeyranAhadova Merhaba bende 30 haftalık oldum bugün canım sabah değil ama gün içinde vajinama benim de baskı yapıyor kereta 😋 Dediğin gibi sanki çıkıcak gibi oluyor. Aynıyz demek ki
Yaseminberk JeyranAhadova Benim bebegim de 2 hafta önden gidiyor şuan 38 haftayım tam ama önden gittigi için 40 olarak gözüküyor kilosuda fazla 4 kilo olmuş yarın son muayenemi olucam doktor cumaya kadar doğurursan normal doğum olur demişti ama bizim kızın gelesi yok 25 aralıkta sezeryan olucam. Ama bu durum sıkıntılı bi durum degilmiş benim doktorum öyle söylemişti ☺️ Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Yaseminberk JeyranAhadova Birde halsizlik kusma migde yanması bende de var hatta sürekli kusuyorum ve 6 kilo verdim
JeyranAhadova Bo25 Zaten bu bebek eshimle benim bebegimse 40 a kalmaz. 38de en gec dogulur))) Zamanında dogsunda, saglıgla olsun ben her agrıya dayanırım. Sadece hich boyle hissim olmadıgı ichin korkuyorum.
Bo25 JeyranAhadova yaklaşımca doğum öyle oluyor 1 ayın kaldı skntı yapma gidersin zaten doğum yapmadan önce yine kontrole falan ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin😘
JeyranAhadova SevgiTkn Sizde de erkekmi? ALLAH saglıkla kucagımıza almayı nasib etsin, İNSHALLAH!😊 Bende ilk defa oldu deye, bilemedim. Gechiyor sanki biraz
SevgiTkn JeyranAhadova kasıklarda ağrı oluyor bazen canım her zaman değil. Benim sezeryan olacağı için tahmini tarih 25 şubat demişti canm.
JeyranAhadova SevgiTkn Bende normal gozukuyor halen, 15 shubatdan dogum beklemelisin dedi. Hayırlısı İNSHALLAH!❤️ Cevaplarınız ichin teshekkur edirem, canım!🥰
Sinem1051 Aynı sıkıntı bende de iki gündür vajinama baskı yapıyor kızım ve on dk bi wc gidiyorum mide bulantım YÖK Allah'a şükür
Ozg_ Yaseminberk benm bebegim de 3 hafta onden gidiyor birazcık tombul🥰 suan 31 haftalık gebeyim ama doktor son gune kadar beklemez erken gelebilir gibi konustu
SevgiTkn Bo25 Canım benim 2 ay aslında doğru hesapla diye öyle dedim sıkıntı yok yani. Burda milyonlarca insan var tam hesaplayamayan. 7 aylık bebeğe 8 aylık dediğin için ben öyle dedim sana, 😋 Erken gelirse tabiki gelir 😀 30 haftalık bebek 7 ayındadır sevgiler 💕