S17 Ya ben normalde de üşüyen bir insanım ama 3.trimester girmemle birlikte bi üşüme başladı havalardan mı desem ama aynı odada oturuyoruz mesela ben battaniye altından kalkamıyorum eşim diyo çok sıcak oldu. Ailem mesela diyo nasıl üşüyorsun bu kadar ben de anlamıyorum. Üşümekten uyuyamıyorum suan ki kombi 50 de yanıyor. Kazak yelek batik battaniye iki kat yaptım öyle yatıyorum.
Yenianne7 S17 Normalde çok üşüyen biriyimdir, kansızlığım da olmasına rağmen bu hamileleğimde nedense bir yanma geldi bana 31 haftalık olcaz ama sıcak basıyor bunalıyorum
Mevlude_Sahin S17 Bana da tam tersi dışım üşüyor ama için yanıyor 😅 sıcak şeyler içemiyorum soğuğa yakın olacak yoksa suya içeceğe kanamıyorum
Mercimeek S17 kan değerlerine baktır kuzu 3. Trimesterdeyim bu zamana kadar hep sıcakladım hala da öyle
S17 Shurupp olabilir canım bilmiyorum ama bir haftadır inanılmaz üşüyorum. Kendi evinde oturamadım bir haftadır, anneme gittim orda da bi odada resmen dışarı çıkmadan oturdum. Tuvalete gitmek bile benim üşümeme neden oluyor. Doğuma kadar ne yapıcam bilmiyorum. Şuan üşümekten uyuyamıyorum.
Adenala Shurupp Aynı haftadayız bende yanıyorum akşam misafirlerim vardı açtım her tarafı aynı menopoza giren kadınlar gibi 😂 balkona çıktım çıktım geri girdim
Halimeo Shurupp bnede 22 haftalık gebeyim ayaklarim sürekli buz iki tane çorap giyindigime ragmn gece öyle değil ama gündüz ayaklarım çok üşüyor
Shurupp Adenala ben normalde çok üşüyen biriyim bide şimdi yazlık pijama battaniyeyle yatıyorum bakalım haftalar ilerledikçe ne olacak 😂
Arzuanne Bebişlerimiz annenin tüm kan vitamini kalsiyum vs alıyor dengeli beslenme olmazsa bu oran daha da düşer üşüme yapar diye düşünüyorum yani normalden daha iyi beslenmek lazım he ben dengeli değil de aşırı yiyorum hiç yemeden meyve cerez yiyorum normalde yazın bile üşürüm ama şuan iyiyim heralde bu yüzden tabi sürekli yiyin demiyorum ama dengeli şekilde
S17 Adenala ne güzel ya bana hep bi üşüme geliyor üşümekten uykuya dalamıyorum. Ağzıma hep bişeyler atıyorum aslında sonra üzerimi değiştiriyorum çünkü çok kalın giyiniyorum bu sefer dışım terliyor içim üşüyor anlamıyorum gerçekten hormonlardan mıdır bilmiyorum ama bir an önce geçsin gerçekten 😕
S17 _almirasmom kaç haftalık hamilesiniz. Ben daha 10 gün önce atlattım gribi ya . Tekrar olmak istemiyorum 😕
Cgdmerl S17 kan tahlili yaptırdınız mi yakın zamanda bende normal değil, ben normalde üşüyen biriyim, tüm hamilelik boyunca gece uyurken bile üstümü örtemiyorum, aylardan ağustos gibi gezesim geliyor hep.
Bircandeniz S17 normalde doktorun kan ilacı vermiş olması lazım. Geçen sene bu aylarda ben tişörtle geziyordum.