mery__ adetim 4 gün geçti ve inanılmaz derevede dişim ağrıyor benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı
Yalinn8 mery__ ilk defa duydum. Üremeyle oral rahatsizligin ne gibi bi alakasi olabilir, sanmam. Adetiniz geciktigi icin olabilirsiniz ama tabii😉
Seroo01 Diş ağrısının gebelik belirtisiyle hiçbir alakası yok cnm en güzeli kan testinde belli olur belirti aramak yerine 4gün geçmiş diyorsun varsa idrarda bile çıkar
mery__ deletedmom734 ilk ay çocuk annedeki tüm kalsiyumu aldığı için annede dış ağrısı veya çürük oluşur diye bişey okumustum
mery__ geçen ay da 8 gün gecikti kan testi yaptirdim negatif çıkmıştı insanın morali bozuluyor negatif olunca sonuç o yüzden 1 hafta daha bekliycem😊 4 aydır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum
SumeyyaMete mery__ benim adetim dört beş gün gecti hergun test yaptim körolmayasica bi çıkmadıya sonna kan testinde çıktı bejle birazcık
Aysnrplt mery__ tamam kalsiyumu alıyor bebek saçlarda dökülme ya da dişlerde çürüme olabiliyor da ilk aydan olmaz heralde bunlar bi anda diş komple çürüyemez belli bi süreç gerekir.
deletedmom734 mery__ susam tanesi kadar bebek annedeki kalsiyum depolarını boşaltıyormuş öylemi🤣🤣😂 çok güldüm ya
FatmaAzra_ mery__ kızmayın cnm hayirli olsun ama bunun dişle alakasi yok yani o zamanda baslamiyor diş ağrısı denk gelmiş sadece 😊
Neylin mery__ çok berbat bir gecede şu güzel haber içimi ferahlattı RABBİM sağlıkla kucağınızada almayı nasip Etsin İNŞALLAH 🙏hayırlı uğurlu olsun