Fr170320 Merhaba isimli Tulum yaptıran ve memnun kaldığınız sayfaları önerir misiniz güvenilir sayfa arıyorum 💗
Esenha Fr170320 takim yaptirdim eltiler ozel tasarim instagramdan buldum guvenilir 2 haftaya kargoladilar erkek bebek icin bence cok guzel anne pijamasiyla kombin de dikiyo oyle almak daha mantiklida olabilir
MorKelebek54 Esenha nasil yani anne ile kombin yaliyolar ay cok mantikli sayfanin adini atar misin canim
MorKelebek54 Esenha ay simdi anladim tamam baktim simdi cok tatlilar acaba baba anne bebek kombini yaparlar mi acaba cekim icin cok iyi olur bence
Esenha Valla kiza pembede yapiyo sanki ama erkek icin cok guzel kiral tacida koydurdum ustune resim eklemeyi beceremedim yoksa atardim yastiginida ordan yaptirdim dikis kalitesi isciligi guzel tam is bilen bi kadin belli
MorKelebek54 Esenha bence cekim icin asiri mantikli hastanede ben ozel cekim yaptirmckam kendim cekim yapicam ama tuylu seyleri felan sevmiyorum pek cekim icinde oyle cok abartili hisi istemiyorum boyle bisey alsam sonrasidnada cok kullanirim cok mantikli geldi bana
Esenha MorKelebek54 ya ben pentiden benzeri pijama takimiz almistim biyeli ama pisman oldum kadininki daha kaliteli kumasi sonradan kullanilir ama bebek yenidogan takimini 3 ay falan giyermi bilmem minik oluyo ama cok guzel ani kalir. Kral taci cok yakisiyor ona bakin ondan yaptirin mutlaka erkekse
MorKelebek54 Esenha ebet erkek kuzum bende oyle dusundum bebegimkine pren taci babaya da yaliliyomus galiba esime de kral taci kendiminkine de kralice taci ya da melek kanadi cok tatli olur
Esenha MorKelebek54 cok guzel olur bence tasarimi modern en sik takimlardan birisi yastikda dusunursen oda iyiydi tam normal yastik boyutunda odasina guzel oldu baya kadinin isciliginide begendim boynuna falan kurdele dikmis bebegin boynuna iz yapmasin diye falan guzeldi ben memnun kaldim ins sende kalirsin
Esenha  mrv1903 Esenha MorKelebek54 ]([](https://))
mrv1903 Kidscouture.tr sayfasına yaptırdım bende. Hastane çıkışı ve pike takımı. Henüz gelmedi ama çok güzel gözüküyor ürünler.