SumeyyaMete Merhaba kızlar bana idrarinda enfeksiyon çıktı dediler kötü biseymi dusuk olabilir dediler 😔
Aysebkr1258 SumeyyaMete yok canım kötü bişey değil bol bol su tüket ki biran önce bitsin değerlerin baya yüksek çıksaydı zaten ilaç verirlerdi canını sıkma 3 4 litre su iç
pamuk_anne SumeyyaMete kaçıncı haftadasiniz? Ben 36dayim ve bende de çıktı biraz endişeliyim açıkçası. Hiçbir belirti yoktu nereden çıktı bu şimdi anlamadım.
Sewo SumeyyaMete canım bak ben bol su icerek atlattim cok su ic surekli wc ye giderek atarsin mikroplari tabi ilaçlarıni kullan cok dikkate alinmasi gerekiyor enfeksiyon
SevgibiR İdrr yolu enfeksiyonu bende de var hamilelikten oluyormus Dr tek dozluk bı ilaç yaziyor azaltiyor ama tamamen gecmiyo korkulcak bişi yok
SumeyyaMete pamuk_anne beş haftalık hamileyim ben sağlık ocağında öyle söylediler korktum kostüm hastaneye
kuzusunun_annesi Bendede çıktı hiç takmiom kafama kime sorsam var enfeksiyon Rabbim büyük sağlıklı sağ salim nasip etsin onları bize insallah🙏
031965 Ya idrar yolu enfeksiyonu o kadar yaygın ki olur mu öyle şey bende de var şuan 22 haftalığız. Ve epey fazla benimki ama doktorum öyle bişey demedi. Sen bol su iç önlemini al bebişe hiç bişey olmaz inşallah.
Yildirim96 Bende 32 haftalığım ve benim enfeksiyon değerim çok fazla çıktı. Sabah akşam suya atılan şişede bir ilaç yazdı. O kadar faydası oldu ki. Bebeğe zararı olmuyor enfeksiyonun bildiğim kadarıyla