1zehrs Kızlar doktorum magnezyum yazdı ama hap şeklinde içemiyorum tiksindim suda falan eritilen oluyormuş kullanan varmı yada boyutu minik yutulan tarzdan kullandıklarınız varmı tavsiye verir misiniz
Gozdecaner 1zehrs suda eritilenler daha çok mide bulandırıyor burnumu tıkayıp içiyorum hep kokusu bile hoş gelmiyor 😵
1zehrs esmayb35 magosit yazmış doktorum böyle beyaz bir hap içemiyorum tadı agızıma geliyor içerken bulandırıyor içtikten sonra bile değil
1zehrs Gozdecaner hadi ya dedim bari onlar iyi olsa hap tarzı tiksindim küçük falan yutuyorum da biraz büyük olunca yutulmuyor da 🥺
Miraysevinen Doktorum bana orzax ocean extramag önermişti onu kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı
Ebru3439 Ecemnm @1zehrs bende magvital kullandım aylardır işe yarıyor artık son 3 tanem kaldı sonra doğuma 🥹 su da eritilenlerden bu grip olunca verilen vitaminlerin tadına çok benziyor
1zehrs Ebru3439 ya onları içebiliyorum aslında artık bir kaç marka alıcam önerilenlerden bizim yol uzun daha 13 haftalık bulunan bi tane içebildiğim artık yani 🥲 size de şimdiden hayırlı olsun darısı başıma sağ Salim kucagınıza alın bebeğinizi ❤️
1zehrs Haticengin17 inşallah iyi bişey bulurum suda eritilen hapı hiç yutamıyorum 🥲 bi marka portakallı önerdiler onu bi deneyeceğim bakalım