Esomami Cigdemilkar zencefil cok iyi gelio gercekten oglumun oksurugunu falan bal zencefil limonla kesiyorm sukur 2 vermeye biseyi kalmiyo 2 dirde ihlamur cayina katiyorm demlerken esime yaptim yeni turp gibi oldu inss duzelirsiniz
Zeynepyuksel Iska_mommy nane ve lımonu kaynatıyorum sonra ıcıne karabıber koyuyorum tabı cok koymayın☺️ Ben de cok işe yaradı hemen gecmıstı
Zeynepyuksel Iska_mommy şöyle yapın nane ve limonu (sıkın) kaynıyınca altını kapatın ıcıne karabıber koyup azcık demlenmeye bırakın donrada afıyetle için🥳🥳🥳
Suzitosuzi Cigdemilkar kulak için tavsiyem bir kaç damla soğan suyu olur ben de çok fena hasta olmuştum kulak enfeksiyonunu başlarken bitirdi sağolsun internetten bulduk eşimle bu bilgiyi. Bol tavuk suyuna et suyuna çorba
Cigdemilkar Suzitosuzi kulagimda enfeksiyon var mi blmiyorm ki doktor bogaznda da yok dedi ama bogazim cok agriyor😔
Elif93 Cigdemilkar portakal bol bol ye canım bende gribim malesef ilaç kullanamıyorum malum. İçim dışım portakal ıhlamur oldu
Suzitosuzi Cigdemilkar bana da yok demişti ama bir iki güne başlayacaktı kendi hastalığımın nasıl ilerleyeceğini bildiğim için kendimce bitkisel bir yol bulmuş oldum
Cigdemilkar Suzitosuzi kulaklarim sabah kotuydu simdi daha iyi gibi eger yine kotu olursam bu tavsiyenizi dikkate alicam tesekkur ederim
Yshlt Cigdemilkar bol bol nar suyu ve portakal suyu sık sık iç vücut direncini arttır ben hiç ilaç almadım öyle geçirdim ve dinlen bol bol
Cigdemilkar Yshlt bende meyve yiyorum nar portakal kivi uclusune birde nane limonlu karabiberli cayi ekledim limonlu corbalar zaten vazgecilmezim baska yemek yemiyorum desem yeri