alisamomm Selam kızlar 5 haftalık hamileyim ara sıra regl ağrısı gibi ağrım oluyor normal mi ? Bulantılarım da tam olarak başlamadı sadece çok fazla uyuyorum 🥹 bir de pregnaacare diye bir vitamin takviyesi varmış kullanmayı düşünüyorum daha önce aranızdan kullanıp memnun kalan var mı
Kubra5816 alisamomm doktora sormadan kullanma adet olacakmış gibi hissetmen normal 21 haftadayım arada hala hissediyorum ama tabii doktoru ihmal etme daha yenisin dikkat etmeli
nesli3452 alisamomm normal o ağrılar şiddetli kanama vs olmadığı sürece 34 haftalığım hafif ağrılara alış 🥰
alisamomm Kubra5816 doktorum folik asit verdi onu kullanıyorum ama belirli aylardan sonra vitaminlere başlanıyormuş sanırım onun için sormak istedim ♥️
Minikkelebekkk alisamomm regl gibi ağrılar olmaz bulantıların 6 buçuk 7 .haftada hafif başlar ama kişiden kişiye değişir yinede uyku fln onkarda normal
Greenleaf alisamomm hissettiklerin normal ama doktoruna danışmadan bi şey kullanmamalısın bence, illa bulantım olacak/olmaşı diye de düşünme, süreç herkeste farklı ilerliyor, benim hiç bulantım olmadı mesela
Boncukk123 alisamomm ilk haftalar kasık agrısı bel ağrısı kabızlık normal doktora görünmeden vitamin kullanma canım doktor gerekli görürse tahlillerine göre başlatır
Ayysseee alisamomm regl ağrısı normal ilk zamnlar,benim bulantım sekizinci hafta da başlamıştı çok erken başlamaz zaten hiç olmayabilir insaAllahts olmaz yani bulantınız,vitaminde doktorunuza danışın lütfen
Nisakaya alisamomm 8+4 deyim bende hâlâ uyuyorum ve ağrılarım ara ara oluyor vitamini kendin seç bence ben regenesis diye bir vitamin + folik asit var içinde kullandım aşırı mide bulantısı yaptı bende değiştirdim mide bulantısı başlayınca da gönül rahatlığıyla Pirilam dr kullanabilirsin gebelikte mide bulantısı için
Nur_Alp alisamomm enfeksiyon kapmamaya dikkat edin bende başta aynı regl ağrısı çekiyordum enfeksiyonmuş daha yeni yeni kurtuldum çok zor geçiyor doktorunuza sorun idrar yaparken yanmaniz falan olursa dikkat edin bende o vitamin ilacını kullandım çok memnundum ama doktorunuza sormadan doktorunuz önermeden hiçbir şey kullanmayın her beden her hamilelik aynı değildir inşallah hamileliğiniz güzel ve rahat geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤍
alisamomm Nur_Alp çok teşekkür ederim bende hamilelikten önce enfeksiyon vardı şu an sarı akıntım geliyor doktora söyledim herhangi bir şey söylemedi kontrole gittiğimde tekrar söyleyeceğim birde böbreğimde taş var onun ağrısı da oluyor bebek sağ tarafta sağ böbreğim sıkıntılı acaba bu durum bebek için olumsuz bir durum yaratır mı