aslikaya Merhaba arkadaşlar Şanlıurfa eğitim araştırma hastanesinde sezeryan olanınız var mı? Doktor öneriniz var mı? Ben şuan Yusuf Ziya Kizildemir takipliyim çok memnunum doktorumdan. Nasipse sezeryanimi onun yapmasını istiyorum.
Eminegcnc17 aslikaya bişey daha sormak istiyorum gün aldıktan sonra o hastane de istediğiniz doktordan sezeryan olabiliyor musunuz devlet hastanesi olduğu için doğum gününde hangi doktor varsa o yapıyor diye duydum bilginiz varsa çok sevinirim
Eminegcnc17 Ben bu doktordan randevu almak istiyorum 20 gün sonraya verdiler randevusuz da gidip muayene olabiliyor muyuz
aslikaya Eminegcnc17 randevunuz yoksa eğer sabah saat 7 buçuk 8 gibi gidip hastaneden sıra almanız gerekiyor.
aslikaya Eminegcnc17 hangi doktor size gün verdiyse o doktor yapar ameliyatinizi. Ben Yusuf hocadan takipliydim gün verdi bana çok şükür bugün ameliyatımı da yaptı. Eğer acilden gelirseniz ve özellikle belirtmezseniz başka doktor yapar
Eminegcnc17 aslikaya teşekkür ederim bu dediğiniz doktora randevu yok şuan için bende İbrahim etem kaçar diye bi doktor var ondan aldım
Eminegcnc17 aslikaya sıra alınca çok bekliyor muyuz doktor muayene ediyor mu yani sizin doktorunuza gitsem
aslikaya Eminegcnc17 randevu yoksa eğer sabah erkenden hastaneye gidin 8 den önce.sira alabilirsiniz . Eğer alamazsaniz doktorla görüşün yardımcı olur size. Anlayışlı bir doktor .