SYS Selam kızlar sezaryen sonrası korse kullanılmalı mı kullanmak gerekirse marka önerisi olan var mı ??
Fdmgnr SYS benim doktorum korse tayt giymemi söyledi doğumdan bigun sonra giyebilirsin dedi ama. Acı sızı dan giyemedim 3. 4. Haftada başladım korse tayt trendform aldım. Evde dışarda sürekli giyiyorum göbeğim küçücük kaldı inşallah bu kalan da gider
Nurr_22_22 SYS owli korseyi önermişti doktorum ama ben 15 20 gün doğru düzgün kullanamadim ic dikislerimin açısından sonra da ara ara kullandım
Fdmgnr Fdmgnr ama kesinlikle kullanılmalı. İnşallah bende geç kalmamışımdir. Gerçi şimdi bile fark ettirdi göbegim baya küçüldü yok gibi
Fdmgnr SYS dikiş yerimde hic acı olmadı.2.gunden beri bebeğime tek baktım öyle soyeyeyim ama tabiki karın içinde acı vardı oyuzden çokta hareket ettiğim için korse kullanmadım.
Fdmgnr SYS zararı yok canım bence o göbeğin kalması daha kötü. Benimde iç dikislerden dolayı geç bile kaldık ilk zamanlar kullanılsa belki daha bıle faydasını görürdüm
Nurr_22_22 SYS tabi sezeryan göbeği kslmasin diye benim zaten göbeğim vardı o yüzden çok takilmadim ben birde dik durmana yardım ediyor çünkü dikişlerden iki büklüm geziliyor onu rahatlatıyor