Hamileliğimin başlarında normal doğurcam diye can atıp sonlarına doğru korkup spinal sezaryene döndüm. Kesinlikle genel anestezi istemiyordum çünkü bayılmaktan çok korkuyorum ya uyanamazsam korkusu vardı 🤭 25 aralığa gün aldık 39+1 günlük doğdu canım kızım 🩷
Her şey mükemmel sorun yok heyecan stres karışıktı panik yapmamayı kendime şartlayıp ameliyat haneye doğru gittim. Belimden iğne yapıldı o biraz acıyor yaşan söyleyemicem ama dayanılmayacak gibi değil zaten hemen uyuşuyorsunuz. Ben asla kafamın güzel olacağını düşünmemiştim ama ne kadar spinal de olsa kafa yapıyormuş her şeyi hatırlıyorum bütün konuştuklarım aklımda ama boş konuşmaya başlıyorsunuz ameliyatta çenem düştü resmen😂 olan biten ellemelerin bazılarını hissetsenizde asla acı sızı yok merak etmeyin. Bebeğimi 15 dk içinde görebildim. Dikiş biraz uzun sürüyor toplamda bir saate yakın operasyon her neyse ameliyat sürecim inanılmaz iyiydi bir daha olsa bir daha spinal seçerim. Fakaaat yukarı odaya çıkartıldım, 2 - 3 saate anestezinin etkisi geçmeye başlıyor ağrım çok yoktu bacaklarımı hissetmeye başlayınca yürümem gerektiğini söylediler hayatımda sadece canımın bu kadar çok yandığını o an hissettim.. ilk kalkış zordu keşke bilseydim diyorum ne yaşayacağını bilmek benim için çok önemli bilmemek aptallık bence oan birdaha çocuk yapmam dedim ama bir iki saate bu düşünce geçiyor 😂😂 dünyanın en güzel hissi anne olmak fakat dünyanın en berbat hissi lohusa olmak 😂 neyse şuan tam 1 haftalığız şükürler olsun evimizde iyiyiz ağrılarım çok çok hafifledi ilk 4 5 gün yatıp kalkmak zor oluyor birine ihtiyaç duyuyorsunuz ama sonra oda geçiyor evimi bile temizliyorum yavaş yavaş kendimi yıpratmadan. 5. Gün çıkıp eşimle beraber bir saat yürüyüş yaptım o yürüyüş sizi daha kötü yapacakmış gibi gelebilir ama o yürüyüşten sonra ben ayaklandım çok çok iyi geldi. Şimdiden herkese hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bol bol dua okuyun ameliyat anında inanın iyi geliyor ☺️🌸