balbadem1 Rgmss yarın 18 oluyoruz bebek hareketleri hala hissetmedim göbeğim var biraz ama sırt üstü yatınca düzleşiyor kafam suan bu iki duruma karışık onun dışında çok şükür iyiyim sizin nasıl
Grkmplt Rgmss ben de 17+4 um ikizlerim olacak bi kiz bi erkek oyku ve atlas ismini dusunduk eşimle 26 ocakta detayli ultrasonum var heyecanla bekliyoruz bakalim kayseri memorial de dogum yapmayı planlıyorum
Leyla39 sryy yok detaylı ultrason için bekliyorum.🤲🏻😊 Sağlıkli olsun cinsiyet şu an en son merak ettiğim şey 🤲🏻🙂😊
dilan3535 17+5 cinsiyetimiz devlet erkek diyor özel kız detaylıyı bekliyoruz bel ağrısı dışında çok şükür bi sıkıntımız yok sağlıkla kucağımıza alalım 🫶🏻🫶🏻
Asafmasal23 Leyla39 bende 19+2 cinsiyetimiz kız ayrıntılı ultrason için gün almıştık 18 ocakta inşallah üçlü taramayı yaptırdim sonucu aldık bakalım sıkıntı yok şimdilik
asell13 Rgmss 19+6 haftalık olduk kızım olacak inşallah 🥰 kalçam çok ağrıyor sürekli bi baş ağrım var her hafta grip oluyorum değişik bi şekilde ilerliyoruz bende anlayamadım😅
Esinbora Esinbora hüma diye düşünüyorum hayırlısıyla eli ayağı düzgün olsun da sağ salim gelsin de isim her şekil bulunur ♥️🥰