Mercan_35 Tüp bebek harici yumurtlama takibi vs.. yapan doktor,hastane tavsiyesi lütfen verebilirmisiniz🙏
Zynp12 Mercan_35 İzmir’in her bölgesi için yani gidebilirsen Hayri aksüt torbalida özel kliniği var Instagram’da da bakabilirsiniz.Yada ege üniversitesinde Ali Akdemir var üniversitenin özel diye geçen bölümünde.Ali bey için numara verebilirim
Cgdmerl Mercan_35 benim kendi doktorum da bu alanda çalışmalar yapıyor Can hastanesi Emre Başer instagramdan bakabilirsin zaten. Docdremrebaser
Cgdmerl Mercan_35 benim böyle bir sürecim olmadı fakat ilk bebeğimin kalbi durmuştu, 2. Gebeligimde saglikliyiz çok şükür. Kendisine sonsuz güveniyorum, zaten istediğiniz vakit ulasabildiginiz, tüm sorulariniza cevap bulabildiginiz birisi
Neva_aydn İzmir menemen de özel yaşam hastanesi var orda Haluk tugran doktor var çok iyi tavsiye ederim her bir tedavisi olumlu cevap vermiş kendim şahidim biraz ters ama çok hoş bir doktor tavsiye ederim 🥰
Cnlll Bende şerife dikayak hocamı kesinlikle öneririm, şevkati sevgisi inanılmaz, benim için en önemlisi güven vermesiydi oda müthiş. Kadın resmen Allahın bir lütfu. Çok severim çok da öneririm ❤️
Mercan_35 Cgdmerl Ben tüp bebek süreci geçirdim kimyasal oldu çok yıprandım.Normal yumurta takipli tedavi istiyorum.Araştıracağım dediğiniz doktoru.Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah 🙏🤲🏼💕
Cgdmerl Mercan_35 inşallah siz de en kısa zamanda gönlünüzden gecene kavuşursunuz ve umarım size bir yardımım dokunmuştur. Çok teşekkür ediyorum 🙏🤍