Neva_aydn Bat 20 ocak ama göğüslerim acayip kaşınıyor ve arada bir sancı giriyor karnıma sizce ne olabilir
Merve345098 Neva_aydn ilk belirtelerden birisi göbeğin şişiyor ve gögüsler irileşiyor ben kaşıntı oluyor ams ilerleyen haftalarda
AnnesininBaliii07 Neva_aydn bendede aynı durum var 2. Gebeliğim ilk belirtilerindendi göğüs kasinmasi
Ayse_gul46 13 haftalık hamileyim bugün full böyleydim hamilelik de kaşınıyor ama benim belirtilerim Göğüs hassasiyeti acı şişlik gibi kasık ağrısı akıntı sık tuvalete çıkma oldu inşallah dilediğiniz yönde olur 🩷
Neva_aydn Ayse_gul46 adetim 20 ocakta bu günler yumurtlama günleri ama göğüsüm aşırı kaşınıyor ve normal gundekinden daha şişkin belirgin göğüsüm
Neva_aydn Merve345098 hamile değilim ben ama bu ay istiyorum göğüslerim ağrıyor şişkin sancım arada bir vuruyor sanki yine adet olucakmisim gibi
Merve345098 Neva_aydn inanki adet olcakmış gibi sancıların oluyor aslında test yapmadan kesin bir sonuca varamazsın adetine 2 yada 3 gün kala erken gebelik testinden al o zaman silikde olsa 2.çizgi çıkıyor
Neva_aydn Merve345098 şuan yumurtlama dönemim nasıl desem göğüsumun kahverengi kısmı daha da büyümüş ve kaşınıyor arada bir sancım da var