alleynagg18 Kızlar bugün 36. Haftaya girdim ve doğum yaptım 🥲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağ salim kavuşalım inşallah
dolunay__ alleynagg18 aaa erken değilmi bende 35 havtalik o havtada doğursam kuveze girermi ciğer geliştirici iğneler de yaptim zaten
Baharr_zn alleynagg18 merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün geçen hafta 35 haftalıkken yani benimde sancılarım başladı ciğer geliştirme ve ertelemeye çalışıldı 37. Haftada sezeryan olacağım çok fazla merak ediyorum nasıl bebeğiniz süreç nasıl ilerledi
alleynagg18 dolunay__ çok şükür küveze girmedi ilk doğduğunda sadece bi kez solunum desteği aldı ama hemen yanıma verdiler iğne falan vurulmamıştım
Anzilha Gözünüz Aydın.Sağlıcakla büyütün.Bebeğiniz nasıl ?Herşey yolunda mi,Erken doğum riskim var 36da doğar sa nasıl olur diye öğrenmek istedim 🙏
alleynagg18 Anzilha erken doğum riskim vardı zaten suyum geldi dün geceden itibaren çok şükür bebekte iyi yanımda küveze girmedi bebek kilosu falan normal
alleynagg18 Baharr_zn sancı nst de çıktı benim geceden itibaren suyum geldi bugün de enfeksiyon kapmaması için sezaryen oldum ama ben genel anestezi ile oldum spinal olmadı malesef uyanfığımda sadece ağrım vardı o ağrı sadece çok zor onun dışında her şey çok güzel ilerledi çok şükür
Flymumy Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sonda taktılar mı ben en çok ondan korkuyorum benimde çarşamba günü genel anestezili doğumum var?