yarencaliskan bbaby44 ilkte baya kirli bez çıkıyor canım ben sadece hastane çantasına 20-25 tane bez koydum
KuzeyinAnnesi10 bbaby44 140 160 adet kadar 1 numara stok yaptım. Islak mendil de 1 koli aldım canım. 2. Koliyi koyacak yerim yok azalınca alicam
Zeynalllll bbaby44 1defa 54lü aldım 1numara bitmeden küçüldü oğluma 2numaraya geçtim şimdi 1.5aylıq 3numaraya geçmek istiyorum
karaguzelirem_ Hayır ya o bile çok 64 lü aldım sleepy bio natural sızdırma ve pişik yapmaz ise devamını alırım
bbaby44 yarencaliskan yani bende 2 numaraya geçene kadar herhalde bi 200 bulur diye düşündüm siz ne kadar süre sonra geçtiniz 2 ye
yarencaliskan bbaby44 bebeğinizin kilosunada bağlı benim oğlum 2900 kilo doğmuştu 1 ayı geçik kullanmıştık diye hatırlıyorum
bbaby44 yarencaliskan anladım peki ıslak mendil stok yapmışmiydiniz kuruma sorunu olurmu 2 ay var doğuma alayim diye düşünüyorum artık
Camlicagizem bbaby44 Benim doğum martta ama ben ıslak mendilden 1 koli aldım uygundu fiyatı diye alalı da 1 aydan fazla olmuştur hatta
KuzeyinAnnesi10 bbaby44 bez de baby tuco aldım canım ıslak mendil baby tuco ve sleepy tavsiye ederim canım 😘. 2 numara almadım direk 3 e geçmeyi düşünüyorum ben 1den sonra gerek olursa 1 paket 2 numara alırım. Hiç bi şekilde kuruma olmuyor merak etme
_ruyaninannesi_ Size tavsiyem bez çok almayın hele Yeni doğan bebekler çok çabuk gelişiyor stok yapacak saniz 3 ve 4 alin veya bekleyin bebeğinizi geldiğinde duruma göre bakın derim