emelol Merhabalar hanımlar sezeryan sonrası iz kalmaması için hangi kremleri kullandınız? Contratubex i biliyorum, bumun dılında kullanıp memnun kaldığınız var mı? Yazarsanız sevinirim
MelteM2cck eveb19 aşağı yukarı 6 ay sonra başladım ama düzenli 1 yıl kullanmanız gerekiyor. Hatta evimde yangın çıkmıştı. Eşimin dizden aşağı yanmıştı. İzleri için o da kullandı o da fayda gördü. Baya etkili bi Krem.
eveb19 MelteM2cck evet bende bir yerden de duymustum bu kremin baya faydalı oldugunu benim 2. Sezeryanım olucak ilkinde hic krem kullanmak aklima gelmemisti ama bunda deneyecegim cok tesekkür ederim bilgi icin 🌸
MelteM2cck eveb19 ne demek insallah sende fayda görürsün. Ama sürekli zam geliyormuş sen al elinin altında kalsın
emelol MelteM2cck az önce contratubex e 675 tl verdim erken almak karlı bi yatrım olur son kullanma tarihi yakın değilse..
MelteM2cck emelol çok iyi yapmışsın Sürekli ilaçlara zam geliyor zaten Sanmam son kullanma yakın ise raftan kaldırıyorlar yada alan kişiyi bilgilendiriyorlar Bu arada jel şeklinde contractubex çok bereketli gider bilginiz olsun