Aybarssena Melekdstci hemde nasıl hızlı… Ben yan yatmaya çalıştıkça gece kendimi sırt üstü buluyorum sanırım öyle rahat ediyorum. Doktorumada sordum zaten karnın büyüyünce istesende sırtüstü yatamazsın dedi
Melekdstci Aybarssena yan yatmaktan kemiklerim ağrıdı artık bir sağa bir sola dönmek çok zor, yüz üstü sırt üstü yattığım günleri biraz özlemedim desem yalan olur 🥲☺️
Aybarssena Melekdstci benimde uzun süre yan yatınca kollarım ağrıyor sanırım üstüne yatıyorum zaten dönmek çile oldu şimdiden
Elid Ecemnm 29+5 kasılma sancı var magosit verdi doktor ama çok biseye yaramadı yarın tekrar gidecem :(
Hatice--- Leylaas hafta sapmam vardı en son haftasını yakaladığını öğrendim kontrolde çok mutlu oldum 😄 Nasıl gidiyor durumlar cinsiyet nedir birde Bir kızım var oğluşu bekliyoruz 🙌🏼
Leylaas Hatice--- kizim oluyor ilk gebeligim 🥹 bu aralar vajinada biraz agrj var bebek asagida gibi baski yapiyor birkac gundur agirlik basladi ya karnim sert derim catlayacak gibi geriliyor 😂 ama hareketliyiz sizinn
Ecemnm Aysusenn 19 haftadan beri var bazen çok oluyor bazen az kaç kere gittim birşey çıkmadı Perşembe randevum beklicem 🥹