emir_01 kadin doguma sira. bulamadim resmen ay ortasina kadar dolu urolojiden randevu alsam uroloji bolumunun rahim filmi isteme yetkisi varmi bilgisi duyumu olanlar yazabilirmj rica etsem
papatyaolsun emir_01 hayır canım , ama ürolojiden randevu al , sanırım eşin sperm testi verecek, gider gitmez verdirmiyorlar önce randevu veriyorlar boşuna zaman kaybetme
Coolmama_ emir_01 bana rahım fılmı cektırmem gerektıgı soylendıgınde doktor kagıda yazmıstı onunla hemen gıdıp aldım ayrıca sıra almak ıcın tekrar kadın dogumdan randevu almadım
emir_01 papatyaolsun herseyi temiz cikti uzun aradan sonra bend3 kadin dogumdan bulamadimda bi umut uroloji istermi dedim
papatyaolsun emir_01 hıı yok canım ürolojide erkeğe bakıyorlar, ama bizzat kadın doğuma gidip asla yer bulamadığını ve bir an önce tedaviye başlayacağını söyleyip rica edersen yardımcı oluyorlar, erken saatlerde gidip rica et bence
Coolmama_ Yncygt acı esıgınıze gore degısır cok kısa surdugu ıcın kımısı dayanabılıyor kımısı dayanamıyor . Ben cıkınca bayılmıstım. Ama dedıgım gıbı kısıye gore degısır agrı esıgınız yuksekse ıkı uc dakıkalık bır ıslem
Bir_Fani Üroloji rahim filmiyle ilgilenmez Kadın doğum sizi yönlendirir Devlet hastanesi çekmiyor Bazı üni hastaneleri bile çekmiyor Belirli yerler yada özeller çekiyor İşlemi kadın doğum yapıyor film çekilen yerde sedyede oluyor işlem