Leylaas 75ml Glukoz 75g 0. Dakikada 79,7 Glukoz 75g OGTT 60. Dakika 133,3 Glukoz 75g OGTT 120. Dakika 97,0 Sizce nasil 26+2 doktora gidip sonucu gosteremedim daha aklim kaldi ya bakabilir misiniz
Leylaas naneliseker_ seymaa7 Ayyseek 2.si 133 cikti o kafami karistirdi ya bide tam 1 saat sonra veremedim onu 50 dakika sonra verebildim 133 riskli mi ki bilemedim ya
Ayyseek Leylaas tokluk üst sınır 140 133 de normal yani ama genede arada ölçüm yaptırın sağlık ocağında
naneliseker_ Leylaas yok gayet iyi sınır 140 zaten, stres etmeyin etkilenmesin 🥰 50 veya 60 10 dakika sorun teşkil etmez.
Leylaas Saglik ocagi sonuclardan anlar mi kadin dogumda yaptirmistim ben sonuclari saglik ocagina gostersem olur mu ki
Leylaas Ya bide vajinamda baski var agri var ayagi kalkinca ozellikle sanki bebek asagidaymis dusecekmis gibi 😂 ama rahim uzunlugunda vs sorun cikmadi cuma gunu, yeni basladi bu durum agirlastigim icin mi bilemedim ya
Naciyemutlu Doktorunuz daha iyi yorum yapar tabi ama bence iyi sınır 140 bazı doktorlar 150 bile diyo. Siz erken de vermişsiniz yediklerinize dikkat edersiniz olur biter inşallah 🤲🏻 şeker hastasıyım insülin zaten kullanıyodum gebelikten sonra da devam ediyorum ç. Tokluk bazen 120 130 arası geliyor normal sayılıyor bişe 2. Saatte baya düşmüş zaten içiniz rahat olsun yine de doktorunuz daha güzel yönlendirir😇
Leylaas Naciyemutlu tesekkur ederim ya benim anne tarafinda seker var esimin de anne tarafinda olunca endiselendik. Ama benim aclik glukoz degerim hep normal cikiyordu sukur 133 gorunce bi korktum sinirda mi diye bide bu aralar canim asiri tatli istiyor yememeye çalisiyorum surekli susuyorum su ihtiyacim cok var nedense korkmustum o yuzden
Naciyemutlu Leylaas su içmeniz çok güzel en aşağı 3 litre tabiki iyi yapmışsınız doktordan da duyar içiniz rahat eder. Ailede olması sizde olacak demek değil ama tedbir bizden takdir Allah tan 😇 ben 32 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır şeker hastasıyım aynen ailemde var benimde. Olmasa da yaptırırdım. Sağlıkla gelsin tüm bebişler 🌸🌸
Tgys Gayet iyi sonuclariniz bende tip 1 diyabetim 11 haftalik hamileyim insülin kullaniyorum Bazen 200 250lileride buluyor bebek gelistikce yükselebilir diyor doktorlar insallah kolaylikla atlatiriz bu sürecleri🤲