Kahverengi Ben madre modeli aldım içindeki yatak kullanılırmı yoksa başka yatak almalımıyım kararsız kaldım siz kullandınızmı veya hangi marka yatak aldınız
hopefortomorrows Kahverengi ben içindeki yatağı kullanıyorum şu an. Bebeğim 26 günlük. Yatağın üstünde annemin yaptığı ince bir yorgan da var ama kızım biraz büyüyünce daha kalın bir yatak alacağım o biraz ince gibi
Aysegul58 Kahverengi bende aldim madre kurduk baktik biraz ince gibi geldi bana da ama denildigi gibi ayri yatak olabilir. Benm daha hamile old kimse bilmiyor 😂😂 o yuzden ogrenildigi zaman annecim yapar her seyini. Yatak yorgan yastik falan ki nevresimde diker saolsun.
Scelikler Kahverengi alıpta memnun kalırsan yorumu yeniler misin bende bakiyorum elele yada yoyko alacagim ama kararsızım
Mervepera Kahverengi baska yatak almıstım ben ince dediğiniz gibi. Onun harici taş gibi 2 bebise kullanacagım simdi
Mineartcc Yatak inceliği dışında üründen herkes memnun mu? Çok hoşuma gitti benim ben de o ürünü almayı düşünüyorum
Kahverengi Mineartcc açtım kurdum ben çok beğendim pahalı markalardan farkı yok mağazalarda diğer markalara bakmıştım çünkü kurulumu kolay taşıması kolay inşallah uzun süre kullanımdada sıkıntı yaratmaz
Minigiim-vebenn52 Kahverengi trendyoldan baktım 500 küsür 🤣🤣🤣 gerçekten çok aşırı pahalı ya çift kişilik takımlarla fiyatı aynı
Melissa09 Bende aldım nevresim e bebekten park yatağa uygun nevresim aldım reflü yatağını kullanıyoruz diye içine kalın yatak almadım.reflü yatağı kullananlar bir süre reflü yatağını katarak yatırıyoruz dimi
Mommy15 @Kahverengi buradan bi mağazadan aldım Markası hugoy bebeğin sırt yapısının şeklini alıyormuş
Bebitom72 Scelikler 2 yıl oldu kullanıyorum. Tek sıkıntı kapıdan geçmiyor. İlla toplamak gerekiyor. Kiracıyım kapı standart kapı ama yine de ön tekerlekten dolayı geçmiyor. Diğer türlü arabaya toplayıp koyuyorum. İzne gidince yatağında uyuyor en azından.
Bebitom72 Bebitom72 annem ve eşimin ailesinin evi müsait olmadığı için almadık oraya. Kendi yatağımızı götürüyoruz.
Scelikler Bebitom72 bende kiracıyım ve tayinci😏 ev sahibi olsakta istediğimiz gibi bebek odası yapsak keşke ama yinede yapicam abartmamak şartıyla 😅bana kalırsa ahşap istiyorum çok güzel duruyor😔