Emel-34 Merhabalar herkese 2 aylık 28 günlük bir kızım var emmek istemiyor emzirmek için aldığımda ağlıyor uykudan uyanır uyanmaz emziriyordum şuan onuda istemiyor bir daha hiç emmezse diye korkuyorum ne yapmalıyım tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Spgrr Emel-34 ben çözüm bulamamıştım ne yapsam tutmadı biberonu da sadece uykuda tutuyordu uyurken hemen mama yapıp veriyordum ne meme ne biberon ah ahh bi çeken bilir. 5 ay emzirdim zar zor sonra hiç bir care bulamadım göğsüme alır almaz ağlayıp kafasını ceviriyordu Allah yardımcınız olsun demekten başka birsey gelmiyor elimden umarım emer tekrardan
nohutkizinannesi Emel-34 benim 2.bebeğimde öyleydi pamukçuk çıkmış ağzında ilk bebeğimde bunu yaşamadığım için anlamamıştım. Birde hamileymişim ondanda kaynaklı olabilir şimdi 3.bebeğimi bekliyorum sizde öyle bir ihtimal varmı
Asus1 Üç dört ayda oluyor bir dönem ben kızımı ayakta gezerek emziriyordum emmediği zaman asla biberon vermedim sütümü sağıp şırınga veya kaşıkla verdim 1 ay kadar sürdü sonra emmeye devam etti
_ruyaninannesi_ Emel-34 meme reddi yapıyor plastik göğüs ucu var kullan sütünü sagip şırınga ile ver ama aç olursa kendi alır benim oğlum da yaptı istediği zaman alır di istemediği Zaman kendini yirsta bile almazdı o inat çıktı bnde inat çıktım ama her yolu denedim dene baktın aç iken bile almıyor biberon kullan
Asus1 Emel-34 bende çok kötü olmuştum insan bebeği etmiyor diye çok üzülüyor bir daha etmezse diye korkuyor emeği de zor bir yandan gece gündüz ama mecbur yaptım sonra düzelme ihtimali ayakta tuttu inanki