Busra_0204 26 haftalık hamileyim gebeliğin ilk aylarında bırakmıştım fakat sonradan geri başladım bırakamıyorum bazen günde çok içiyorum bazen az, benimle aynı durumda olan var mı 😔
perihanim Busra_0204 ya yargılamak istemiyorum bağımlı değilim çünkü anlamıyorum sizi. Ama yani bebeğinize nasıl bir zarar verdiğinizin farkında olup onu böyle bir şeye maruz bırakmamanız gerekiyor. Canım çekiyor ne yapayım bir mazaret değil, canınız pahasına içmemeniz lazım bence. Doktorunuza danışıp kurtulmak için yöntemler arayın. Hipnoz terapi vs deneyebilirsiniz. Umarım bebeğiniz sağlıkla gelir.
Azra8Engin Busra_0204 ben kullanıyorum. Doktorum ölçümler de bebekte gerilik olursa kafanı kırıcam dedi. Çok şükür şu an birsey yok. Benimde bırakmam lazım günde 4 5 adet içiyorum
electus35 Yazık değil mi bebişe 🥺 bence iradeli olup dişini sıkmalısın. Sağlıklı bir bebiş için. Biz sigara icmeyenler hadi ortam degistiriyoruz, yer değiştiriyoruz ama bebişin öyle bi şansı yok. Herşeyi sana bağlı. Bebeği böyle bişeye maruz bırakma.
Tugce_0707 Bende 10 yıldır günde iki paket sigara içiyordum ama ogrendigim gün bıraktım. Gebelik sırasında birşey olmasa bile o çocuğun ömründen çalıyorsunuz , ilerde bir sürü ölümcül hastalığa yakalanmasına zemin hazırlıyorsunuz. Bir an önce bırakın lutfen :(