[silindi] Selam arkadaşlar Daha önce aktif kullaniciydim burda çok güzel dostluklar arkadaşlıklar edindim bir tane oğlum var şimdi Rabbim nasıp ederse tekrardan 2.ciyi düşünüyorz çok heyecanlıyım Rabbim inşallah en kısa zamanda nasıp eder 💚🤰
Yprkk [silindi] merhaba 🌸 ben de 4 yıl sonra döndüm buralara 6 haftalık hamileyim yeniden 🥰size de nasip olur en kısa zamanda hayırlısıyla
gmzzbhrr [silindi] merhaba benim oğlum da 3.5 yaşında biz de düşünüyoruz tekrar ben de çok heyecanlıym 🥰
[silindi] Yprkk Ya çok güzel amin inşallah 🙃 Rabb’im herkese nasip etsin ama çok da korkuyorum oglum 4 bck yaşında zorlanirmym yapabilirmym ikisine yetebilirmym daha küçük mü bilmiyorum 🥲
Yprkk [silindi] aminnn inşallah 🙏🏻🌸 o düşünce hiç bırakmıyo insanın peşini yani ben kızıma zor yetişiyodum şimdi hem bebek hem kızım nasıl olacak 😁 ama yaş aralığı artmadan kardeşi olsun istedik. Kreşe gidiyo kızım %90 nının kardeşi var kızım da son zamanlarda kardeş kardeş diye tutturunca süreçte hazır olurum heralde dedim 😁
[silindi] Yprkk Benimkisi tam tersi istemiyor kardeş nasıl alıştıririrm bilmyrm ailede tek çocuk bütün ilgi onun üzerinde kardeş istemiyorum Yavru kedi istyrm anne diyo 🙃
[silindi] gmzzbhrr Rabb’im hepimize nasip eder inşallah 🙃 illaki kolaylığını verir tekrardan aynı duyguları yaşamak beni çok heyecanlandıriyor bu ay beklyrz inş bakalım nasip olursa 🤰😂
agacall [silindi] hayırlısıyla nasip olsun inşallah❤️ benim 2,5 yaşında oğlum var biraz zor bir çocuk ama araları da çok uzak olsun istemediğimden ikinciyi istiyorum, çok da kararsızım ya sonra pişman olursam diye🫣
HESA20 [silindi] bnde buralara döndüm 4 sene önce kızım kendiliğinden oldu evlenir evlenmez hamile kaldım 😃şimdi kızım Mayıs’ta 4 ılıcak o yüzden tekrardan bebiş istiyorum bu kez bilinçli olucak olursa 😃
Sinemm68 [silindi] ben de 4 seneden sonra burdayım 2. Düşünüyorux oğlum 3.5 yaşında aralık ayında nasip olmadı bakalım bu ay bir sürpriz olacak mı