Ipek2727 Kızlar 18 haftalık hamileyim ve günde belki 50 kere tuvalete gidiyorum geceleri 10 kere gidiyorum artık sinirden deliricem bunun sebebini bilen var mı 10 gün sonra doktor kontrolüm ama hiç sabrım kalmadı 🤔
meva_ Ipek2727 bende öle daha 6 haftalık ama wc kapısında yatıcam nerdeyse çalışıyorum bir de düşünün 😀😀😀
ArzuTan Ipek2727 Benimde ayni 17+4 haftaligim dun rutin kontrolde beyfendi yerini sevmis yukari cikmamis keseye baski yaptigi icin sık tuvalete çıkıyormuşum doktorum bu açıklamayı yapti bana buyuk ihtimalle senin kide oyle canim 🌷😘
Yildizim Ipek2727 Normal bir şey artık yatağımı tuvaletin dibine yapacam o derece resmen nöbet bekliyorum. Bebek büyüyor ve mesaneye baskı yapıyor o yüzden sık lavaboya gidiyoruz. Korkutmak gibi olmasın sona doğru daha da artıyor🤦♀️🤷♀️
Ipek2727 Nursen21 kız gerçek geçen yarın dedim yatamıyorum tam uyucam tuvalet tam uyucam tuvalet sınır oldum bi yere gitsem 5 dakka hemen geliyor tutuncada kramp giriyor karnıma
Nursen21 Ipek2727 🤣🤣🤣 Valla bu tuvalet derdinden dolayı bende bir yere giderken iki kere düşünüyorum Akşam belirli bir saatten sonra su içme zaten kıştır Ama dr’unla konuş ne olur be olmaz kış ayındayız iltihap falanda olabilir
Esraaaaaaaaa Ipek2727 evet hiç ağrım sızım yoktu idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotik ve fitil verdi 🤦♀️
Mrry Ipek2727 delirme😞34. Haftamdayım hala gece uykum yok üç dk bir tuvalete gidiyorum bu gece bende sinirlendim yeter falan dedim kendi kendime daha çok böyle gecen olucak sabret şükür ki rabbime bize bi evlada kavuşmak için gün saydırıyo öyle düşünelim🌸
Handanby Ipek2727 aynı ben 😂 doğurana kadar devam edecek bu 😬 sizin haftalarınızda benimde öyleydi şimdi 26 haftalık dışarda biraz yürüsem hemen baskı oluyor tutamayacak kadar kötü oluyorum bir yere gidesim gelmıyor artık 🤦🏻♀️
Vethekelif Sen bir de son haftalarda gör canım😀 ilk tiremester ve son tiremesterde çocuk asagıda olduğundan idrar kesesine baskı yapıyormuş ondan sık idrara çıkma oluyor. Benim eşim de dalga geçiyor sana tuvalete bir yatak atalım eline de bir ekmek al acıkırsın aşkım diyor😀😀😀