Tuba0114 Berna_59 hasteneye gittiğinizde fiş kesilmeden önce ben annelik haklarımı kullanmak istiyorum diyim sizi sogortalı olarak gösteriyorlar, ben hep böyle yapıyordum herkes bunu bilse keşke
Ftmsntrk Zilan_Drsn gözünüz aydın Allah analı babalı büyüsün inşallah 🥰 sezeryan süreciniz nasıldı doktor ve hemşireler den memnun kaldınız mı 😊 sezeryan sonrası karnınıza bastırıyorlar mii çok merak ediyorum
Zilan_Drsn Mavii17 iyi yaptın canm valla hiç pişman olmasın ilk bn gittiğimde bana soğuk geldiler ikinci gittiğimde resmen bir aile gibi olduk öyle hiissetirdi yani
Mavii17 Zilan_Drsn Umarım pişman olmam komşumuzda 7.ayından sonra gitmiş yanında doğum yaptı o da çok memnun kalmış dikişlerinizi o mu attı
Zilan_Drsn Mavii17 vala onu sordum söyledide hatırlamıyom galiba alt tabakaları kendisi atıyor diğerini de ekibi
Zilan_Drsn Ftmsntrk amin Allâh razı olsun canm çok memnun kaldım kendilerinden evet sonrası bastırıyorlar. Ama o kadar abartılcak kadar acımıyor ağır kesici vs vuruyorlar
Ftmsntrk Zilan_Drsn merhaba nasılsınız toparlanabildiniz mii 🥰 sezeryan dikiş yeri hastaneden çıkarken doktor bı bant falan yapıştırdı mi duş alabilirsin dedi mi tekrar dikiş yeri kontrolü için 5 gün sonra gel diyo mu
Zilan_Drsn Ftmsntrk iyim çok sükür yok bant yapıştırmadı ameliyathanede hane yapiştirdiklari kalıyor üstünde 2 gün sonra duş alınıyor sonra evet kontröle gel dedi
Ftmsntrk Zilan_Drsn teşekkür ederim bilgiler için erkek doktor olunca çekiniyorum biraz kontrollerde falan ☺️
Ftmsntrk Zilan_Drsn merhaba nasılsınız dikişleriniz iyileşti mi sezeryanda kaç gün kaldınız hastanede 1 gece mi 😊