Zilan_Drsn Mavii17 normal 9 bin sezeryan 13 bin tabi indirimde yapılıyor ama doktordan doktora değişiyormu bilemem ozamanlar sordum normal doğum eğer ilk gebelikse 6 bine kadar iniyormuş ama sezeryan o kadar çok indirim yapılmıyor
Ftmsntrk Mavii17 evindar elçi ve ebru yücel zengin diğerlerini bilmiyorum personel indirimi var sanırım %15 arayıp detaylı öğrenebilirsiniz☺️
Mavii17 Zilan_Drsn Sezeryan gibi gözüküyor doğumum 1 hafta sonra tam belli olacak hangisi olacağı bende hastane değiştirdim şuan sultan hastanesine gidiyorum
Mavii17 Zilan_Drsn Biri 17.500 yazmıştı burada ama o ömer hocanındı doktordan doktora değişiyor mu fiyatlr
Ftmsntrk Zilan_Drsn doktorumuz aynı bende Evindar elçiye gidiyorum doğumdan sonra bana yazın mutlaka mumnun kalıcak misiniz merak ediyorum ☺️
Mavii17 Zilan_Drsn Ya neden bir sıkıntı mı yaşadınız orada doğum ücreti bilmiyorum ne kadar öğrenmedim daha
Mavii17 Zilan_Drsn Bende yeni gittim oraya 8.ayımdayım diğer doktorumun yanlışı yüzünden doktor değiştirdim bu son aylarım da şuan ki doktor da iyi bir sıkıntı görmedim
Zilan_Drsn Mavii17 yani bi kaç defa gıtım pınar hocanın yanına muayne olmaya konuşma fırsatı yok ilgilenme vs ilgi fln yok memnun kalmadım
Zilan_Drsn Mavii17 aynı ücret wala evindar hoca parasının hakını veriyor ilgi vs herşey çok iyi insanın içini rahatlatıyor merak fln kalmıyor