Neslihankrhmt Durumlar nasıl kızlar herhangi belirti vs barmj yorumlarda buluşalım ben bu ay femara kullandım bakalım 😘❤️🥰 hayırlısı olsun inşallah
HESA20 Neslihankrhmt bende uygulamada 6 Ocak diyor ama düzensizlik olduğu için beklemedeyim bel ağrılarım vardı ara ara kasık ağrısı da eklendi başka da belirti yok sağ göğsüme bastırınca acıyor bide 2024 hepimize uğurlu gelsin🤲🥰
Kafi Neslihankrhmt benim de 9 ocak bu ay ovülasyon testi kullandım yumurtlama günlerini değerlendirdim bakalım bekliyorum şimdilik adet belirtisine benzer kasık ağrısı göğüs ağrısı falan var
Elif1989- Neslihankrhmt benımde 11 i beklemedryim 5 gum oldo iliskiden kac gün sonra test dogru sonuc verır
Neslihankrhmt HESA20 benimde 13-14 gibi bekliyorum 15 inde test yapacağım inşallah ❤️ buraya hayırlı haberi yazarız 😍
Gulhangundas Benimde bat 10 ocak hafif göğüs hassasiyeti başladı bugün onun dışında sık idrara çıkmaya başladım bu kadar 😂 regl gecikene kadar test yapmayı düşünmüyorum bakalım dayanabilirsem
Elif1989- Arzuss1 benimde 12 ocak tesaduf bekliyoruö dayanamayıp test yaptım cok erken sen ne zMan test yapıcaksın
Arzuss1 Elif1989- ben geçen ay 1 hafta kala başlamıştım bu ay aynı yapmayacağım üzülüyorum beklentiye giriyorum. Ben daha önce düşük yaşadım o gebeliğimde adet günümde silik çizgide görmüştüm erken çıkmamıştı
Arzuss1 Elif1989- kürtajdan sonra biraz beklemiştik geçen ay olmadı bakalım bu ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım