Aabbccc ben doktoruma sormuştum iki uç örnek vermişti bir hastası 2. Günü kaynanası yüzünden tarlada çalışmış bir diğeri de motora binip eve dönmüştü. Bende merdiven sormuştum sadece demişti ki Allah ın takdiri herşey.. yeter ki stres yapma hatta il dışındayken hastanede sadece 1 saat durdum işlem başından sonuna kadar. 4 saatlik yoldu geri evime döndüm iki gün dinlendim sonraki her gün yürüyüş tavsiye etmişti kendimi zorlamadan yürüdüm. Yani tabiki doktorum öyle yönlendirdi kesinlikle sizde doktorunuza danışın.. bazı tüp bebek annelerine yerinden kalkma diyen doktor da var.. benim herşey yolundaydı açıklanamayan infertileydi ilk deneme ve ilk gebeliğimdi. Pozitif sonuç gördüm. Transfer sonrası 8. Gün leke geldi yerleşme kanaması dedi yürüyüş kestik 11. Gün de kanda testle öğrendik. Kesinlikle doktorunuza danışın aklınızda ki tüm soruları not alın ve tek tek sorun ben öyle yapmıştım. Size verecegım tek tavsiye çevrenizde transfer gününüzü mümkünse az kişi bilsin herkes başka tavsiye veriyor ve stres artar ben kimseyi yanımda istemedim temizliği vs eşim yaptı çoğu zaman yemeği de ama bulaşık vs yıkadım rutine döndüm. Stressiz olumlu bi süreciniz olur inşallAh 🤲🏻🌸