Mermar Kubbbb Benim 75ml lik yüklemede açlık 97 1.saatte 149 gelmişti. Biraz diyet yaptım hafta ilerledikçe açlıklarım 100 110 arası çıktı sonra insüline başladık diyete de devam
Gulsah_09 Kubbbb bugun seker yuklemesi oldum açlık şekeri 83 / 50 gr icecekten ictim 1 saat sonra kan verdim 151 çıktı bilgisi olan var mı acaba ? Yemek yedikten sonra bakilmadı baska
Melikefth Merhaba canım kaç haftaliksin benim de gebelik şekerim var dahaliyeci ve diyetisyenin 120 ye çıkmadığı sürece sıkıntı olmayacağını söyledi ama sen yinede dikkat et
Melikefth Kubbbb evet benim de sabah açlık 95 altına çok nadir düşüyor gece yediklerine bağlı olarakta sabah yüksek çıkıyor. insülin için sabah açlık 120 görmesi gerekiyormuş eğer bebekte iyiyse sıkıntı yok diğer öğünlerde nasıl çıkıyor şekerin
Melikefth Kubbbb Kadın doğum doktorun mu başlattı diyetisyene gittjn mi hiç çoğu şeker diyet ile düzene giriyor
Deletedmom_112 Kubbbb doktorunuz tabiki en iyisni bilir ama tam sınırdaykende insülin başlaması bana garip gelmiş kim başladı sürekli sizi takip eden bi doktor muydu ?
Kubbbb Deletedmom_112 114/112/138/106/113/98/93 bi haftalık böyleydi açlık yüksek dedi ilerleyen haftada yükselebilir dedi düşük dozda başla dedi su an bebeğe zararı var mı 4 Ünitenin
Deletedmom_112 Kubbbb yok hayır tabiki insülinin bi zararı yokta ben diyetle düşürürsünüz diye düşünmüştüm. Cihazınız doğru di mi kontrol ettirdiniz markası ne ?