Kbr_24 Kızlar bebişimin hep hıçkırdığını hissediyorum sizde de hisseden varmı ve neden hıçkırıyorlar acaba bilgisi olan varmı
MorKelebek54 Kbr_24 kac haftsliksin kuzum bide naisl hissediyosun bende 22. Hadtama giricem yarin ama hissetmiyorum hickiriklarini bildigim kadariyla az az hissedermisin ama hissetmiyorum
Selcanunal2004 Kbr_24 evet bizfe de var 38 oldum Günde 2 defa hıçkırık tutuyor 😂😂 Çok komik oluyor göbeğim
Kbr_24 MorKelebek54 iki aydır hissediyorum canım özellikle yemek yedikten sonra başlıyor alt karında sağ tarafta iki üç saniye aralıklarla pıt pıt atıyor bi beş dk sürüyor ritmik şekilde 😅 doktora sormayı hep unutuyorum bi burda yazayım dedim 😅
Kbr_24 Alieymen31 😂 sağlıkla hayırla gelsin inşallah beklemedeyiz. Rabbim bebişinide sana bağışlasın 😊
MorKelebek54 Kbr_24 benimde karnim atiyo hel hareketlerini disardan izlemek icin karnima bakiyorum karnim atiyo ama bu normal diye bikiyorum nasil ayirt edicem bilemedim sen haf haftalikken hissettin kuzum bide icerden hsksettin mi
Kbr_24 MorKelebek54 benim ilk gebelik bayağı geç hissettim kuzu 24 haftaydım ama dışardan hareketleride 27de falan belli olmaya başladı hıçkırık belli olmuyor sadece içten pıt pıt ritmik hissediyorum. Ama hareketler için endişelenme ben 24 25te hissettim
MorKelebek54 Kbr_24 kuuzm ben hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum zaten masallahi var icerde horon tepiuo oğlum😂 hickirigi nasil hissediyisunuz onu merak ettim bi yerde okudum 21. Haftadan sonra hissedilir gibi seyler yaziyo ondan dedim
Kbr_24 MorKelebek54 hıçkırık yukarda olmuyor sağ alt karında böyle üç saniyede bi kalp gibi atıyor bi beş dakika sürüyor sanırım bebeğin yanlış nefes almasından oluyormuş az önce okudum bi yerde
MorKelebek54 Kbr_24 evet ben cok erken hissettim ki ilk gebeligim. O gun rahstsizlanmistim benekte bi sirun var sandim ondan cok korkmustum sanirim iyi olduğunu hisstirmek istedi kucuk bey☺️