srparlk Bende yeni öğrendim hamileligimi kasik ağrısı yaşıyorum arada bugünde sirtla omuz arasına bıçak ağrısı gibi saplandı normal mi acaba
Mevlude_Sahin srparlk İlk oğlumda sadece reglim geçmişti. Ama şimdi ki gebeliğimde öncesinde baş dönmesi, mide bulantısı çok oluyordu özellikle şal takarken ya da yakası Kapalı giyerken ve çok fazla yemek yiyordum o haftalarda
Ebruyi srparlk merhaba ben kasık ve bel ağrısı çekiyorum geç döllenme var bende 9-10 haftalık olmamız gerekirken 6+3 olduğumuzu öğrendik. Onun dışında hep uykum geliyor folik asir b12 ve duphaston kullanıyorum düşük riski olduğu için
gizemcetinnn srparlk ben de şu an 6 haftalık hamileyim çok bulantım oluyor baş dönmesi halsizlik yemek kokularına karşı midem bulanıyor 2 yaşında kızım var ona hamileyken hiç böyle bir şey yaşamamıştım umarım geçer bulantılar çok zor oluyor çünkü yemek yemek istemiyorum midem almıyor
Swan97 srparlk verdim henüz değerlerim çok düşük. Henüz keseyi görmeye gitmedim artmasını bekliyorum inşallah 🙏🏻
Dolis srparlk 5+2 yım belirti olmadan öğrendim gebeliği mi yeni yeni hafif kasık ağrıları oluyor ve aşırı halsizlik