Haticege06 Kızlar ben normal hayatımdada çok sakız çiğneyen bi insanım. Şimdi hamileyim ve herkes bana sakız çiğneme bebeğin boklu olur diyor.ne kadar aldırış etmesemde içten içe merak ediyorum. dedikleri doğrumu?
Adenala Haticege06 Offf hayatımda bu kadar saçma birşey duymadım sakızla 💩 arasındaki ilişkiyi çözemedim 😄
Allahvargamyok Haticege06 benim ağzımdan hiç düşmedi sakız hamileyken şimdi bebeğim doğdu kakasını yapması için g*tünü bekliyorum adeta surekli kabız hurafe bunlar saçmalık
MorKelebek54 Haticege06 😂😂😂 ya ciddiligini gec cok sacma bi baglanti 😂 sakiz ile o seyin adasindaki baglanti neymis onu da sorsaydin sacmalamislar kuzum takma
umrumdadegil Haticege06 onu diyenler evine bir paket bezle gelsin boklar için destek olsunlar madem🤣🤣
Mutlumomm Canım bunlar batıl inanç benim düşünceme göre perde asma kordonu dolanır diyorlar sakız çiğneme sütün çekilir diyorlar balık yeme çocuğun dudakları balığın dudağına benzer diyorlar çok çok saçma batıl inançlar 🤣😂
Naciyemutlu Mutlumomm aaa balığı ilk kez duydum aksine doktorum mümkünse hafta da iki kez ye dedi😅 Allah Allah 🙄😬
Xxxmelodi666 Haticege06 okurken kendimce yine mi kesin dicek çiğnersen saçlarına yapışır falan😂boklu olmasını beklemiyprdum🤣
Zlyha58 Haticege06 ahahah bir şey diyim mi komik ama doğru heralde 🤪 bende kızımda çok çiğnedim hep üstüne geçiyordu 😂😂
Boncukk123 Haticege06 ilk defa böyle sacma sapan bişey duydum canım ama sana şunu soylıyım dışı beyaz kaplı sakız şeker içi cikolata dolgulu dışı beyaz sert kahve yanı çikolatalar vs titanyum dioksit yani E71 adında da geçiyor direkt vücut atamıyor o maddeyi Allah muhafaza kanserojen maddeler arasında geçiyor direkt bende cok severdim ama artık hic çiğnemiyorum
annelik_4 Haticege06 hepsi hurafe ya bana neler neler dediler dinlemiyorum artık kimseyi Allah’ım daha neler duyacaz😂
Naciyemutlu Haticege06 sadece mideye gıda alımı uyarısı vererek midenin gereksiz yere asit üretmesi ve kendini yormasına sebep olabilir hani o da aşırısı yoksa bebekle bi bağlantısı yok😬bana da dediler hahhaha osurur bebek..ay dedim kolik olmasında çıkarsın gazını ne güzel 😂