Meryemp Hastanedeyim arkadaşlar 5 cm acikligim var sancım var ama çok şunu sanci verecekler büyük ihtimal sizce normal doğum yapabilir miyim suni sancı dan sonra kaç saat sürer açılmamın tamamlanmasi 39+6 yım
Adenala Meryemp Geceye kalmazsın bence açılman hızlı olursa naptın kız o kadar açılma için birşey mi yedin içtin Maşallah 🧿
Meryeminannesi20 Meryemp hiç panik yapma sancıların sıkılaşcak inşallah gece olmadan doğurursun bol bol rabbiyessiri oku ☺
Rumuz5838 Meryemp kendi açılmanız da varmış neden suni veriyorlar ki keşke bir sıkıntı yoksa suni vermeselermiş. Suni sancı korkulu rüyam benm ya okuyunca bile ürkme oluyor
gokyuzununogrencisii Meryemp ya doğumhanede telefon alıyorlar mı çoğu kişinin gönderisine denk geldim sancı anında yazıyorlar buraya hastaeden hastaneye değişiyor mu bu acaba? Benden aldılar doğumhanede yasak dendi😊 bu arada sağlıkla kucağına al inşallah canım
Meryemp Adenala dün geldim hastaneye 2 cm dediler eve yolladılar birdaha gelirsin yarın kontrole dediler bende eve gittiğimde ılık suya oturdum squat ve ördek yürüyüşü yaptım ayriyetten dün 1 saat yürüdüm ondan sanırım😊
Bsrblr Meryemp bende sızle aynı sayılırım 39+3 dua edın bende öyle acılıversın ve doğurayım persembe gıdecem bende kontrole