Aybarssena Merhaba ilk gebeliğim o yüzden bilemedim. Bunlar yeni doğan olarak aldıklarım. 3-6 aylıkta birkaç tane var onlarda belki 2 aylıkken falan olur. Sizce eksik yada fazla mı?
Minigiim-vebenn52 Aybarssena biraz daha zıbın al bence ben yirmi tane falan zıbın aldım karışık aylar bir yasa kadar
Deletedmom_112 Aybarssena bana çabuk büyüyor dedikleri için 10 15 tane 3 6 ay takım aldım 1 aydan sonra 3 aylıkları giydirenler varmış zaten ölçtüm 1 2 cm farkı vardı.. 2 3 tane yenidoğan aldım sadece oda 10′lu 5′li hastane çıkışı falan.. 5 6 tanede 0 3 alacağım tulum takım karışık… 0 3 ay ve 3 6 ay olarak 20 kadar zıbın alıcam
Aybarssena Bebekannesiii_ 0-3 aylıkları yeni doğan kategorisinde saymıştım yeni doğdugunda büyük mü olur
sehrengiz_8 Bebekannesiii_ 0-3 aylık 9 takım fazla bile ben beş alt üst takım iki hastane çıkışı ile devam ettim kullanmadığım bir iki takım oldu gereksiz çabuk büyüyorlar. Yenidoğan olarak 0-3 aydan bahsetmiş bence
Aysnk Aybarssena bence 12 biraz fazla olmuş daha fazla almamalısınız 6 ince üst dediğiniz eğer hastane çıkışının içindeki gömlek gibi üst zıbınsa onu tavsiye etmiyolar
nazazra24 Aybarssena 12 takım çok fazla yeni doğan seti 3-4 tane alsan yeterli hatta ben bi tane almıştım oğluma onun dışında alt üst takım ya da kombinleme olarak üst uzun kollular ve alt pijamalar almıştım
Zumrut___ Aybarssena bence fazla değil üzerini sık değiştiriyorsun sürekli yedek olsun. Ama atlet zıbın az bence . Küçük almak üstemiyorsan bir tık büyügünden al daha
Ozlem2206 Aybarssena zıbın çok az bence birde takımı yenidogan almayın hep 1-3 ay 3-6 olarak alırsanız uzun süreli kullanım olur
Aysnk Aybarssena ilk doğumda ebe özellikle uyarmıştı hemşireye verilecek kıyafetlerin arasına o gömlekten koyma çıtçıtlı zıbın köy çocuk kucaktan kucağa gezerjen beli açılıyor demişti aklınızda bulunsun 😊
Ysmntnhn Ya bu bebekler yeni dogan olanlari 1 ay filan giyoyorlar mi bir de , hastane cikisi yerine 5li takimlar var ya onlar da olur mu
Aybarssena Ysmntnhn benimkiler 5 li takım bile değil alt üst bazıları. Ben onlarıda takım diye sayıyorum sonuçta üstten giyicek işte