baileys34 Kızlar aşı oldunuz mu yada olmayı düşünüyor musunuz bir taraf olma bir taraf ol diyor ne düşünüyorsunuz ?
mrv0378 Ayyseek bende ılk doz oldum ıkıncıyı olmasam diyorum ama korkuyorumda olmazsam kötü bişi olur dıyr
mervemurat16 baileys34 ben olmayacaktım çok araştırdım ve hiçbir zararı olmadığını öğrendim ayrıca gün içinde paslı evaya mikrop kapıcı birşey ile karşılaşabilirdim 24.cü haftamda tek doz oldum yek doz yeterli dedi soktorum herhangi bir yan etkide olmadı sadece 2 gün kol ağrısı oldu hepsi bu
bebisliozlem mervemurat16 bende olmadım halâ şurda birkac gün kaldı 24.haftama 🥹 endişeleniyordum açıkçası olsam mı olmasam mı ikilemindeydim 🥲 çok acıyor mu, cumartesi günü seyahata çıkıyorum o güne kadar rahatsız eder mi sizce beni
Sym_nr baileys34 ben birinci dozu oldum ikinci dozu olacağım annem hemşire o da söylüyo mutlaka ol diye canım üçüncü doza gerek yok ama 2 doz yapılsın diyo
Serendipity16 baileys34 oldum 19+1’de doktorum olabilirsin dedi doğum sırasında ne olacağı belli olmaz
mervemurat16 bebisliozlem yok genelde iğne yapılan yer acıyor ben iğneden korktuğum için kendimi çok kasmıştım o yüzden kolum çok ağrıdı ertesi gün sadece iğne yeri ağrıdı ama hemen duş alamıyorsunuz ertesi gün alınabiliyor
Seydoss baileys34 ben 2 dozda oldum canım olurda sezeryan doğum olursa diye doğuma girerken de soruyorlarmış kesilme işlemi olduğu için
MutluAnne04 Bana da hep olma dediler ama doktorlar aşıyı yaptır deyince dinlemedim kimseyi 2 doz oldum elhamdülillah bi ağrısı yan etkisi olmadı bende
Kiymetcetinel 1 Doz yaptırdım 24. Haftada sonra agrım çok oldu kolumu kaldıramadım onun agrısı geçti 30. Haftamda ikinciyi oldum oda ağrılı oldu ama ilki kadar degil bebeğim için oldum açıkçası yoksa düşünmüyordum