Kızlar merhaba , 9 haftalık gebeyim,ilk gebeliğim .. ve çok titizleniyorum. gebeliğimin 6, haftasında özelde doçent bir doktora muayene oluyorum , olduğu hastanede tek doçent kendisi diğerleri uzman doktor
Öncelikle sakin bir doktor , bu yüzden sıra çok beklemiyorum asistanı da çok çok kibar ve genelde bana öncelik veriyor , rahmimde doğuştan anomali var ilk ultrasonumda hemen Farketti , daha önce farketmeyen çok doktor olmuştu ( gebelikten önce ) her hastasını ayrı ajandası var oraya da kaydedip notlar alıyor , daha ayrıntılı notlar ve bu yüzden hastaya hakim oluyor , ama bazen doktorumu yüzeysel buluyorum mesela daha önce düşüğüm yok bişey yok bana kan sulandırıcı yazdı , niye yazdığını da bahsetmedi , sonra ben kullanmadım bazı sebeplerden dolayı , tekrar gittiğimde kullanıyor musun diye sordu ben de hayır dedim , yani niye kullanmıyorsun bile demedi , bazı şeyleri çok havada kalıyor anlam veremiyorum , önemli değilse neden yazdın , kullanmadığımı duydun neden kullan demiyorsun ? Daha önce idrarımda enfeksiyon vardı başka hastanede yaptırmıştım , tekrar tahlil yaptırmadı mesela , ultrason da evet anlatıyor ama tam içime sinmiyor nedense , yememem dikkat etmem gereken bişey var mı dedim hayır dedi ,ama mesela dışarıdan salata iyi pişmemiş ürünler falan dikkat ediyorum arkadaşımdan duymuştum bunu mesela ,kendi özellikle uyarmadı
Bugün doktorum izinli olunca aynı hastanede uzman doktora gözüktüm , ultrasonda daha çok ilgilendi ve içim rahatladı , ama rahmimdeki anomaliyi farketmedi , yine sıra beklemedim fazla , bu doktor bana daha çok samimi geldi kendimi yakın hissettim , sanki bana daha çok konsantre geldi , fakat diğeri doçent ve bilgisi daha iyidir diye onu tercih etsem daha iyi olur gibi hissediyorum ilk gebeliğim olunca baya titizleniyorum siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız