3438FG Sunseett52 Rica ederim 🌺Valla çok kısa ve öz koydum. Doktorumlada konuşarak. Valiz hazırlayanlara saygım var ama ben kendimce öyle kocaman valizler hazırlamaya pek gerek duymadım. İhtiyaç ne ise onu koymaya çalıştım. Dediğim gibi eğer ki unuttuğum yada eksik kalan şeyler olursa hastane etrafında dolu eczane ve bebek şeyleri var eşim alır ordan.
Nurbusra_ 3438FG bende öyle düşündüm şimdiye kadar almadım doğuma kadar kendimi tutarsam almam alışverişe batağında gibiyim aldıkça alasım geliyo😀
3438FG Nurbusra_ Hahahah bende öyleyim ama tutuyorum kendimi çünkü alırsam küçük gelir falan giyemezse üzülürüm 😂 Oyüzden nasip olursa doğsun bedenine göre alırız 😂
Elifdddd 3438FG 32+1 bendede heyecan var ama korkuda var ya erken doğum olursa ya bişey olursa diye vesvese sizdede varmı kızlar Zaman geçmiyor sanki😍
Nurbusra_ Elifdddd bu zamana kadar hep iyi düşünmeye çalıştım ama son 1 haftadır biraz hastayım grip oldum falan hep acaba birşey olursa ya erken olursa diye düşünüyorum tüp bebekle hamile kaldım zaten zor oldu bide bu düşünceler var şimdi. Zaman bana hiç geçmedi 31 hafta olcam kimisi çok çabuk geçti diyor ya bana hiç öyle gelmedi valla çok uzun geçti 😀
3438FG Elifdddd Kız vallahi var. Diyorum ya rüya görüyorum sancı çekiyorum falan sonra doğuruyorum. Bildiğin yaşıyorum rüyamda hahahaha
sevdenurnur Elifdddd sürekli beynimi kemiren tek düşünce :((( şu ocak bitse rahatlarım heralde. Bide yalancı kasılmalar benı mahvedıyor
Elifdddd Nurbusra_ hahhaah valla 30 kadar sanki 28 kadar cabuk geçti ama bu saatten sonra geçmiyor 😀valla benımde 2. Genelik ilki kızdı bu erkek kızda cok evhamlıydım bunda saldım ama ne olduysa bu aralar tekrar basladım hamilelık psıkolojik herlde🤦♀️🥹
Tugbacds Nurbusra_ al benden o kadar 32 oldum bende hastayım ödüm kopuyo bişey olcak diye tüp bebek değil benimki ama ilk gebeliğim kayıpla sonuçlandı sonra çatlatma falan tedavisiyle bu oldu haftalar hızlıca geçsinde sağlıkla kucağımıza alalım ben başka bişey istemiyorum
Nurbusra_ Elifdddd benim ailem yanımda değil Sakarya’da yaşıyorum buraya geleli 2 sene olcak ama pek alışamadım biraz bununda etkisi var sanırım doğsun bana uğraş çıksın arkadaş gelsin istiyorum 🥰
1cocuklumom 3438FG bizde 32+2 yiz şubat 12 de inşallah olacak doğum tüm kıyafetleri yıkadım da ütülümedim daha eksiklerim yok
3438FG Krtcm Hahahahahah gülesim geliyor kendim gibi olanları görünce 😂😂 Eşim artık delirdiğimi düşünüyor 😂 Rüyada kızım oluyor, aaa diyorum erkek değilmiş çocuğum kızmış diyorum. Sonra diyorlar ki sizin bebeğinizi değiştirdiler hahahahaha
1cocuklumom 3438FG evet cidden heyecanlı ama zorlu günler uykusuz geceler aklıma geliyor diyorum ki zaman hızlı geçmesin 😂😂
3438FG 1cocuklumom Ay bende tam tersine biran önce geçsin zamanda yanımda arkadaş olsun istiyorum 😂 Eşimin işinden dolayı herkesten ayrı bir memlekette yaşıyoruz ve tek başımayım. Oyüzden arkadaş olsun bana gelsinde 😂
karaguzelirem_ Nurbusra_ bende 30+4 haftalığım da sezaryene doktorunuz mu karar verdi siz mi öyle istiyorsunuz ?
Nurbusra_ karaguzelirem_ ben tüp bebekle hamile kaldım tüp bebek doktorum seçim senin demişti şimdiki doktorum da tüp bebek olduğu için sezeryan öneririm ama yine de seçim senin dedi aslında ama ben zaten bu bebek için çok uzun yollardan geçtim bide normal doğum stresi yaşamak istemedim açıkçası. Sakarya’da yaşıyorum ben burda doktorum
3438FG sevdenurnur O hepimizde var bence. 30lara girince kasılmalar ve yalancı sancılar bende de başladı ve sanki erkenden doğuracakmışım gibi hissediyorum tövbe 😂
Elifdddd sevdenurnur evet o var kasık ağrısı bebeğin birtafa toplanması mide bulantısı bel sırt ağrıları 🤦♀️🤦♀️
1cocuklumom 3438FG benim 1 tane daha oğlum var ondan tecrübeliyim neler yaşayacağım yine biliyorum ondan ilkinde bende öyle diyordum 😂😂sağlıkla gelsinler zamanlarında inşallah