e_blue_sky_a 3438FG 32+3 üz…. 2 sıkıntım var reflü başımın belası ve dirsekten aşağısı kollarım uyuşuyor. Yarın dahiliyeye gideceğim bakalım. Bebek de mesaneme çok baskı yapıyor. Bazen öyle oluyor ki yarım saatte 3kez tuvalete gidiyoruz. Süt sağma makinesi hariç herseyimiz tamam sayılır. Bu hafta giysileri yıkamayı ve çanta hazırlamayı planlıyorum…
3438FG e_blue_sky_a Çok çok geçmiş olsun. Aramızda sadece iki gün var 🌺 Tuvalete sık gitmem çok nadir oluyor bende şükür. Ben hepsini 3 gün önce bitirdim. İlerleyen zamanları pek gözüm kesmedi. Sağlıkla alalım inşallah 🐣
Tugbacds Nurbusra_ ben demiyorum bunu doktorlar söylüyor bilim söylüyor canım inşallah yolunda olur her şey 😘
Tugbacds Fnen inşallah artık takatim kalmadı benim gerçekten hayatımda yaşadığım en kötü hastalık sürecini yaşıyorum böyle bir şey yok
Fnen Tugbacds geçecek inşallah ben serum yedikten sonra daha iyi oldum ama akşama doğru artık yorulduğum için kötü oluyorum tekrardan evi toplamak bile bana lüks geliyor şu an
Asyabby Kızlar 32+1 deyim ve domuz gribi belirtileri var 4. Güne girdim hala öksürük ve baş ağrısı bitmedi aşırı derinden öksürüyorum perişan oldum. bebeğimde çok az kımıldamaya başladı bu hastalığım yüzünden allah acil şifa versin hepimize dua edin
3438FG Asyabby Yaaaaa çok üzüldüm adınıza şuan yaaaaa. Bi doktora görünseydiniz keşke. Çok geçmiş olsun 🌺
Dolphin16 3438FG walla Ocak sonu şubat başı normal doğum bekliyoruz hazırlıklar yavaş yavaş hala devamke . Korku heyecan karışık duygular içindeyim bi oğlum war şimdi kızım olucak özlemişim bebek kokusunu 35 haftalık olduk ilkin günlerdeki gibi duygusallaştım yine 🥹🥹🥹
3438FG Dolphin16 Ayyyy ne haber heyecan verici değil mi ? Ben bebek kokusunu unuttum inanın. Ailede o kadar uzun zaman oldu bebek görmeyeli düşünün 😂
Asyabby 3438FG teşekkür ederim malesef bişi yapamazlar ilaç veremezler biliyorum evde bol su ve meyve ile iyileşmeye çalışıyorum
Dolphin16 3438FG Allahım isteyen herkese nasip etsin benim gibi hamişlerede sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Nurbusra_ 3438FG doktora gittim bugün kilo almış 31 haftalık olduk 1880 gr dedi haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedi ama normalde 1 hafta önden gidiyodu ultrsonda artık önden gitmiyo haftasıyla uyumlu dedi doktor önde gidince daha iyi hissediyodum niyeyse şimdi yediklerime daha çok dikkat ederim 🙂
3438FG Nurbusra_ Ahh çok sevindim ama yinede 1 hafta kadar önden gidiyor bu arada. Normalde 31 haftalıkken 1650 yada 1700 gram olması gerekiyormuş
Nurbusra_ 3438FG aaa öyle mi bilmiyodum bakmadım yani hiç grip olduğumu söyledim 1 haftadır ama boğaz enfeksiyonum ateşim olmadığı için bişey demedi bol bol dinlen dedi ben zaten hep dinleniyoeım hep bi yatış modu 😀
Fnen Tugbacds ben sürüntü verdim dpmuz gribi negatif çıktı doktor zaten pozitif çıksaydı ilaç işe yaramazdı demişti ama bilmiyorum tabi bi test verin isterseniz
Ressammom Fnen bende bir aydır hastayım domuz gribinden şüpheleniyorum 30+2 haftalığım şuan öksürmekten bütün kemiklerim ağrıyor neyseki antibiyotik biraz iyi geldi rahatlattı beni
Tugbacds Fnen verdim bende benimde negatif ama bence covid çünkü bi süre sonra bende tat koku da gitti ama yapmıyolar kovid testi özellikle söyledim yani
Fnen Tugbacds bilmiyorum ama bence daha farklı bir hastalık bende de koku yok ama covid testide negatif çıktı
Tugbacds Fnen aaa sana covid testi yaptı mı iyi bari bilmiyorum ama ne hastalığı olduğunu 6. Gün daha yeni biraz biraz ayaklanıyorum ciğerlerime indi iyice antibiyotik almama rağmen öksürüğüm başladı baya bi