ozkangulkilic Merhaba ben biraz acemiyim ilk hamileligim korkumdan herşeyi araştırıyorum sürekli değil ayda bir iki defa ev yapimi iki üç tane poğaça yememde sakınca var mı ? Şimdi annem yapmış yesem mi bilemedim
mervemurat16 ozkangulkilic ben yiyorum poğaça birşey olmuyor ama mide yanması yapıyor bende hamur işi
ozkangulkilic Gizemlibirisi007 neden böyle bir tepki verdiğinizi anlamiyorum gerçekten sabır ver derken burada hepimiz anneyiz ama bir annenin böyle kırıcı olmasi çok üzücü. Soruyu begenmediyseniz geçersiniz bu tepkiyi vermenize gerek yok. Tecrübem yok danışmak iştemisim vurdum duymazlik yapmak istememişim. Neyse bencede Allah bizlere sabır versin.
Minigiim-vebenn52 ozkangulkilic doktor yasaklamadıysa sana sorun yok ödem tutmamak için ne bilim tansiyon için falan bazı doktorlar risk görürse tüketme diyorlar öyle bi riskin olsa bile tadımlık yiyebilirsin yani hergün yemiyorsun sonuçta 🫶🏻
Kardelennn21 ozkangulkilic Allah Allah ilk defa duyuyorum bunu😄 Ama herhangi bi hastalığınız varsa doğrudur bişey diyemem