Saribakir 28+5 im kızlar. Bu aralar mide yanmasını çok yaşamaya başladım. Sade sodanın bir zararı var mı ya da günlük en fazla ne kadar içilebilir bilgisi olan var mı?
tatlibebegim_ Saribakir ben her gün günde bi tane içiyorum içinde magnezyum olduğu için faydalıymış mideye iyi geliyor
Hatice_70 Saribakir hamileliğim boyunca heo içmeye çalıştım bi zararı ypk tam tersine faydasi var bebeğin gelişimi için de faydali
tatlibebegim_ Saribakir bişey olmaz bence ben sade içiyorum akşamına meyveli içiyorum canım nasıl isterse😅
Bebekannesiii_ Saribakir günde 4 5 tane bile içtiğim oluyor içmezsem mide boğaz yanmasından duramıyorum çözüm bu
FDM220 Saribakir mide yanması için karbonat çok iyi geliyo aklında bulunsun bence bir çay kaşığıyla yarım çay bardağı suya koyup iç 10 dk içinde fayda ediyo
Lalemmm12 Saribakir 14 haftalığım çok midem yanınca günde bir tane minareli soda içiyorum sade çok iyi geliyor
Duygu8178 Bebeğin gelişimi için içmelisiniz. Çok faydası var bebeğe ve bize. Doğal mineral ve magnezyum. Hem mide yanması için hem vücut ağrılarım için içiyorum. Magnezyumu ilaç yerine sodadan alıyorum.
FDM220 Saribakir doktor söylemedi bende burdan görmüştüm yaptım ve geçmişti zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası ama siz doktora danışın öyle yapın isterseniz
Kiwitoveannesi Saribakir her gün 1 tane en fazla 2 tane içiyorum çok rahatlatıyor bir zararı yok içinde magnezyum ve kalsiyum olduğu için doktorlar tavsiye ediyor
damlaabjk Benim doktorum beslenme listeme ekledi her gün 1tane sade soda olacak şekilde hem mideye faydalı hem bebeğe zararı yok