ozlemdz Merhaba kızlar ben 5 aylık evliyim adet günüme 4 gün kala test yaptım ve çift çizgi çıktı.Ama bugün böyle akıntım geldi içinde kan gibi nokta şeyler vardı sizce test yanlış sonuç vermiş olabilir mi 😞
rich_mom ozlemdz em olmayacak kişiye söylersen o da öyle der. Basbayağı pozitif bence çok bekleme hemen git doktora hamileysen takviyelerine başlasın muayeneni etsin ilk aylar önemli bebeğe baksinlar
Swan97 Yaprak- ay çok güldürdünüz beni 😂😂 ama yaprak hanım haklı eltiniz biraz kıskanıyor olabilir mi🫠
br2023 Yaprak- istemediği icn öyle görmek istiyor diyelim en sevilen gelin benm çocuk da olsa daha da sevlrm diye 😁
Pamuk ozlemdz Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝