Zeybal34 emir_01 eylülde 2500 tl idi kadıköy sonomed de. Farklı şehirlerde şubeleri var. Oturduğunuz yerde de varsa şubesi arayabilirsiniz.
cansureis emir_01 İzmitte var konuştum 3 gün önce 4000 bin dedi anestezili fiytı yarın arayacağım adetn 3 günü arayın demişlerdi
emir_01 Ayyseek agrilk olmasinda okeydim ama amestezi olmadan bile fiyatlar asiri yuksek bana gore devlete devam ne yazikki kim bilir kac ayda sira gelecek tesekkurler
Ayyseek emir_01 canım bulundupun ilde üniversitesi hastanesi varsa orda çekiyolar ücretsiz bu fiyat geçen yıldı 1imadicalde çektirmiştim belki başa yerde öle değildir ama 10 bin olmuştur şuan
emir_01 Ayyseek sehir hastanesi var bide baskent universitesi vat hangisini diosunuz baskentte pahali baskent universitesi hastaneleri dio
Ayyseek emir_01 tıp fakülteleri canım orda pahalı değil ama yoksa en ucuz hangisiyse sorun hepsine orda çektirin şuan çok pahalı özel hastaneler bizde şok olmuştuk ilk ataştırdığımızda ve işlem 1 dk sürüyor 1 dkka için 6 bin vermiştim 🥲
Pinarikooo @"anneolmakisteyenben. Merhaba temmuz11 de Eskişehir’de ilaçlı hsg özelde anestezili 15.000 tl verdik