Ayyseek Merhaba anneler serklajlı ve riskli gebelik geçiren anneler ne zaman bebek alışverişine başladınıs acaba ❤
Nurmert Ayyseek ben 28.hafta civarı başlamıştım almaya , öncesinde gördüğüm hoşuma giden şeyleri alıyordum ufak tefek asıl alışverişe 28de başladım , 32gibi eşyalarını yıkadım yerleştirdim odasını hazırladım ,34.haftada da hastane çantasını hazırlamıştım
Mervs Ayyseek ben 28. Haftamdayım ve biz başladık cumartesi günü kıyafet alışverişi ve kullanılcak bütün eşylar alındı 1 ay sonrada bebek odası gelecek onun sipaşide verildi 2 hafta önce falan
Nurmert Ayyseek hemen hemen evet , oda mobilyası alacaksanız ortalama 1aya geliyor ama ona dikkat edin sadece diğerlerini zaten çıkıyorsunuz alıyorsunuz ve geliyor çok zor değil :) ben öncesinde baya araştırmıştım ne alacağım nereden alacağım az çok belliydi direk gidip almıştım ya da eve sipariş vermiştim
Ayyseek Nurmert anladım mantıklı insan tedirgin hep ama genede içinden bişeyler almak istiyor Allah hayırlsını nasip etsin inşallah ❤
Nurmert Ayyseek merak etmeyin Allahın izniyle sağlıkla geliyorlar 🌸 ben 38.haftamda doğum yaptım 1ay oldu 🥰